Drob de Paste cu oua fierte! Gata in 5 pasi

Drob de Paste cu oua fierte! Gata in 5 pasi
Drob de Paste cu oua fierte! Gata in 5 pasi

Drobul de Paste este un preparat traditional care nu trebuie sa lipseasca de pe masa cu ocazia acestei sarbatori crestine. Iata o reteta care se prepara in 5 pasi.

Ingrediente:

450 gr carne de vita tocata
450 gr carne de porc tocata
3 felii de paine mai veche
4 oua fierte tari si cojite
1 ou negatit
2 rosii
1 ceapa rosie, tocata marunt
1 catel de usturoi maruntit
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura menta proaspat tocata
100 ml ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

1. Pune feliile de paine in apa. Dupa ce s-au imbibat, stoarce-le si pune-le intr-un bol.
2. Amesteca cu ambele tipuri de carne, ceapa, usturoiul, oul crud, rosii taiate foarte marunt, 3 linguri ulei de masline, patrunjel, menta, sare si piper. Omogenizeaza.
3. Tapeteaza o tava cu hartie pergament de dimensiuni mai mari.
4. Pune compozitia in ea, apoi ouale in compozitie (apasand usor).


5. Unge cu putin ulei de masline si inveleste in hartia din exteriorul tavii, ca si cum ai sigila. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 45-50 de minute.

Sursa



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cum faci cea mai buna marinada pentru friptura de Paste. Secretul detinut de marii bucatari

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Connect-R și Misha, din nou împreună! Imaginile au stârnit valuri de emoție în rândul fanilor

Rulada "Raffaello", cel mai bun desert pentru masa de Paste

Florin Salam nu a venit să-și vadă nepotul nou-născut! Motivul îngrijorător pentru care artistul nu și-a vizitat nora și cel de al treilea nepot

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies