Drob de Paste cu oua fierte! Gata in 5 pasi

Drob de Paste cu oua fierte! Gata in 5 pasi
Drob de Paste cu oua fierte! Gata in 5 pasi

Drobul de Paste este un preparat traditional care nu trebuie sa lipseasca de pe masa cu ocazia acestei sarbatori crestine. Iata o reteta care se prepara in 5 pasi.

Ingrediente:

450 gr carne de vita tocata
450 gr carne de porc tocata
3 felii de paine mai veche
4 oua fierte tari si cojite
1 ou negatit
2 rosii
1 ceapa rosie, tocata marunt
1 catel de usturoi maruntit
2 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura menta proaspat tocata
100 ml ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

1. Pune feliile de paine in apa. Dupa ce s-au imbibat, stoarce-le si pune-le intr-un bol.
2. Amesteca cu ambele tipuri de carne, ceapa, usturoiul, oul crud, rosii taiate foarte marunt, 3 linguri ulei de masline, patrunjel, menta, sare si piper. Omogenizeaza.
3. Tapeteaza o tava cu hartie pergament de dimensiuni mai mari.
4. Pune compozitia in ea, apoi ouale in compozitie (apasand usor).


5. Unge cu putin ulei de masline si inveleste in hartia din exteriorul tavii, ca si cum ai sigila. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 45-50 de minute.

Sursa



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum faci cea mai buna marinada pentru friptura de Paste. Secretul detinut de marii bucatari

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Rulada "Raffaello", cel mai bun desert pentru masa de Paste

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies