Cum faci cea mai buna marinada pentru friptura de Paste. Secretul detinut de marii bucatari


Cum faci cea mai buna marinada pentru friptura de Paste. Secretul detinut de marii bucatari

Pentru majoritatea romanilor, atunci cand spun masa de Paste, se gandesc automat si la friptura de miel. Dar nu toti cunosc cum se marineaza corect carnea de miel. Atunci cand carnea este marinata capata un gust, o culoare si o aroma aparte. Carnea marinata absoarbe lichidul in care este pusa, iar dupa ce este gatita este mult mai suculenta. In plus, carnea va fi gata mult mai rapid.

Ingrediente:

    Vin alb
    Ulei de masline
    Usturoi (de preferat verde)
    Menta
    Cimbru
    Un pic de busuioc
    Foi de dafin
    Piper
    Boia dulce
    Sare

Mod de preparare:

Usturoiul, menta si busuiocul se toaca marunt. Toate ingredientele se adauga in vin, amestecandu-se pentru omogenizare. Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Pasca dupa reteta lui Horia Varlan! Delicioasa si pufoasa

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Reteta incredibila! Foloseste-o o data la 5 ani si scapa de toate bolile

Reteta care a ajutat sute de oameni: elimina grasimea din sange cu doar doua ingrediente

Drob de miel dupa reteta bunicii lui Catalin Scarlatescu. Asta e secretul pentru un gust perfect

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri