Dovada că Ana Otvoş e ca-n vacanţă la Exatlon! Războinica a stat 7 zile fără mâncare şi apă! EXCLUSIV


Ana Otvoş este probabil cea mai dură Războinică de la Exatlon.

 

Ana Otvoş s-a impus ca lider în echipa Războinicilor şi a dovedit încă de la venirea ei în Republica Dominicană că este o dură. Apropiaţii acesteia spun însă că Ana nu a arătat nici pe jumătate de ce este capabilă. Asta pentru că în viaţa de zi cu zi, Ana este o adevărată spartană şi duce disciplina până la extrem.

Acest lucru vine din anii petrecuţi în sala de lupte, dar şi din faptul că în copilărie s-a luptat cu propria greutate, ea fiind iniţial un copil obez. Însă episodul care o defineşte cel mai bine pe Ana Otvoş s-a întâmplat cu câţiva ani în urmă, atunci când Federaţia Română de Lupte a ales-o pe ea să participe la Campionatele Europene. Singura problemă era că avea cu 10 kilograme mai mult decât îi permitea categoria. Iar Otvoş nu avea decât o săptămână la dispoziţie să slăbească.

Ei bine, în 7 zile, Ana Otvoş nu a slăbit 10, ci 12 kilograme. Ea a ajuns de la 79 la 67 kg într-o singură săptămână. Au fost zile în care Războinica nu a băut nici apă.

Ana Otovoş lucrează în prezent ca antrenor de fitness şi are o singură masă pe zi, în jur de ora 22. Războinica a plecat la Exatlon cu aproximativ 72 kg, la o înălţime de 1,75 m. 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

„Țipa și gemea întruna. Noi am crezut că făcea sex cu soțul ei”. E oribil ce se întâmpla, de fapt, în casa vecinei lor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri