Mesajul postat de Lorena Balaci cu doar o oră înainte ca tatăl ei să moară! Nimic nu prevestea tragedia


Lorena Balaci a publicat un mesaj pe contul ei de Facebook cu doar o oră înainte ca tatăl ei să moară. Nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze la scurt timp.

 

„Viaţa după 40…Când aud bârfe despre mine, zâmbesc…am făcut mai multe decât ştiţi, staţi cuminţi”, a fost mesajul postat de Lorena Balaci cu doar o oră înainte ca tatăl ei să se stingă din viaţă.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, a murit azi la vârsta de 62 de ani. S-a născut la data de 13 septembrie 1956, a evoluat ca mijlocaş şi a antrenat numeroase echipe.

Ilie Balaci a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli.

 

 

 

 

Ilie Balaci a murit! A avut o carieră legendară ca fotbalist şi antrenor

15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

 

Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat ăn perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut cu ehipe din Africa de nord şi din zona ţărilor arabe. 

 

A.I.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

„Țipa și gemea întruna. Noi am crezut că făcea sex cu soțul ei”. E oribil ce se întâmpla, de fapt, în casa vecinei lor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri