Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balaci
Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastată de durere.

 

La scurt timp după anunţul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena Balaci şi-a închis telefonul şi nu a putut fi contactată pentru declaraţii. Lorena Balaci a fost foarte apropiată de tatăl ei, Ilie Balaci.

Chiar dacă era mică atunci când "Prinţul" încă juca fotbal, Lorena a tre­cut prin momente absolut deo­se­bite, pe care nu le va uita niciodată, şi care au făcut-o să înţeleagă că, şi după ce se va căsători, numele Balaci va ră­mâne scris lângă cel al soţului, pe veci.

"Problema e, ca şi dacă aş fi in­ven­tat bomba atomică, că lumea ar fi zis că tot meritul lui tata e", declara Lo­rena.

"Nu ştiu dacă pot să descriu în cuvinte felul în care era tata iubit în Craiova. Eram copil, însă am simţit tot timpul că sunt specială doar pentru că eram fiica lui. Ar fi vrut să fiu băiat, nici nu a crezut că are o fată atunci când l-a sunat bunica de la Maternitate.

Tot credea că e o glu­mă, mai ales că eu sunt născută pe 1 aprilie. În aceeaşi zi se născuseră încă şapte bă­ieţi, iar asistentele i-au spus, când a ve­nit să mă vadă, că sunt Albă-ca-Ză­pada. Culmea e că o femeie, care mai avea un băiat acasă, născuse băieţi ge­meni şi l-a implorat pe tata să ia unul dintre ei în schimbul meu. Tata a luat foc şi chiar a repezit-o pe săraca fe­me­ie, care citise într-un ziar cât de mult îşi dorea tata un băiat şi s-a gân­dit că îi face un bine", mărturisea Lorena Balaci.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, a murit azi la vârsta de 62 de ani. S-a născut la data de 13 septembrie 1956, a evoluat ca mijlocaş şi a antrenat numeroase echipe. Ilie Balaci a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator, conform gds.ro. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli.

 

A.I.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Sfatul zilei din 21 mai 2024. O zodie își va găsi adevărata dragoste, dacă își deschid sufletul în această zi

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies