Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balaci
Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastată de durere.

 

La scurt timp după anunţul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena Balaci şi-a închis telefonul şi nu a putut fi contactată pentru declaraţii. Lorena Balaci a fost foarte apropiată de tatăl ei, Ilie Balaci.

Chiar dacă era mică atunci când "Prinţul" încă juca fotbal, Lorena a tre­cut prin momente absolut deo­se­bite, pe care nu le va uita niciodată, şi care au făcut-o să înţeleagă că, şi după ce se va căsători, numele Balaci va ră­mâne scris lângă cel al soţului, pe veci.

"Problema e, ca şi dacă aş fi in­ven­tat bomba atomică, că lumea ar fi zis că tot meritul lui tata e", declara Lo­rena.

"Nu ştiu dacă pot să descriu în cuvinte felul în care era tata iubit în Craiova. Eram copil, însă am simţit tot timpul că sunt specială doar pentru că eram fiica lui. Ar fi vrut să fiu băiat, nici nu a crezut că are o fată atunci când l-a sunat bunica de la Maternitate.

Tot credea că e o glu­mă, mai ales că eu sunt născută pe 1 aprilie. În aceeaşi zi se născuseră încă şapte bă­ieţi, iar asistentele i-au spus, când a ve­nit să mă vadă, că sunt Albă-ca-Ză­pada. Culmea e că o femeie, care mai avea un băiat acasă, născuse băieţi ge­meni şi l-a implorat pe tata să ia unul dintre ei în schimbul meu. Tata a luat foc şi chiar a repezit-o pe săraca fe­me­ie, care citise într-un ziar cât de mult îşi dorea tata un băiat şi s-a gân­dit că îi face un bine", mărturisea Lorena Balaci.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, a murit azi la vârsta de 62 de ani. S-a născut la data de 13 septembrie 1956, a evoluat ca mijlocaş şi a antrenat numeroase echipe. Ilie Balaci a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator, conform gds.ro. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli.

 

A.I.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies