Doliu în presa din România! A murit Carmen Ghibuțiu, soția cunoscutului jurnalist Horia Ghibuțiu


Doliu în presa din România! A murit Carmen Ghibuțiu, soția cunoscutului jurnalist Horia Ghibuțiu


In articol:

Carmen Ghibuțiu, soția cunoscutului jurnalist Horia Ghibuțiu, a murit.  ”Draga noastră Carmen Ghibutiu va fi înmormântată joi, 22 august, ora 11.00, la Cimitirul Izvorul Nou din București. Omagiile pot fi depuse mâine după-amiază, la biserica din cimitir. O vom iubi mereu”, anunță jurnalistul pe pagina sa de Facebook. 

Mesajele de condoleanțe nu se mai opresc pe pagina de Facebook.

”Carmen. Am căutat o poză cu Carmen. Nu am găsit. Poate nu știu să caut, poate nu am. Am găsit niște cuvinte. Nu ale ei, ale mele. Care i-au plăcut ei. Sunt astea: „Suntem fragili, atât de fragili. Avem un timp în care suntem vii și nimeni nu cunoaște cât este timpul său.

Cât suntem vii, ce altceva putem măsura decât distanțele și timpul? Ni-mic. Sunt ele esențiale? Nu. Nimic din ce e profund uman nu putem măsura. Nimic din ce ne definește ca oameni nu are instrumente de măsură."

Pe Carmen întâi n-am cunoscut-o. Întâi mi-a povestit-o el. Horia. Iubitul și iubitorul ei. Soțul ei. Pe el l-am întâlnit la o țigară. Iar el vorbea despre ea. Eu plecasem deja în povestea lui despre ea și mi-o imaginam. Și mă bucuram de felul în care povestea mă trage pe mine înspre frumusețe când El vorbește despre Ea. Mă bucuram că ei doi există. Mereu știu când într-o poveste există de-adevăratelea El și Ea. Nu știu, am greșit, mereu simt.

Peste vreo două luni, am întâlnit-o pe Carmen. Era exact cum o povestea Horia. Atât de firească, de luminoasă, că mi-a trecut prin cap atunci că minunăția aia de femeie știe ceva ce noi, ceilalți muritori, nu știm.

Că are ceva ce noi nu avem. Că poate ceva ce noi nu putem. Și el este la fel: știe, are, poate ceva ce te face nu să-l saluți, ci să te înclini în fața lui. Poate de-aia ei doi nu sunt doar El și Ea, ci sunt Amândoi.

Azi, Carmen a plecat. N-am știu până azi cât de aproape îmi e ea de inimă, nu am fost apropiate în mod manifest.

Doar ne făcea mare plăcere când ne întâlneam. Niciuna dintre noi nu ascundea asta. Azi însă, când am aflat că Ea nu mai este aici, plânsul meu țâșnit ca gheizerul mi-a spus că inima mea o iubește pe Carmen. De mult. Pentru mereu. Care mereu începe azi. 
<3”

”Ce prosti sintem... Ca ne trece viata asta și mor de necaz ca nu știm sa i dam valoare asa cum merita.  CItesc acum pe pagina unui om pe care îl admir și mi-e drag tare, Horia Ghibutiu ca draga lui Carmen a plecat... Mi se stringe inima și ma doare pe mine numai gindul la durerea lor... Doamne, lui da-i putere și noua înțelepciunea de a ne prețui fiecare zi cu cei dragi. Nu e drept sa plece oamenii tineri, asa, la netimp... ”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

18 iunie 2021 //HOROSCOP ZILNIC// O zodie pleacă în călătorie!

//Cine a fost Marilyn Monroe// data nașterii, căsătorii, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri