Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre Andreea Bălan, după ce a mărturisit că se confruntă cu noi probleme de sănătate: "Să nu aştepte şi să nu amâne sub nicio formă acest consult" EXCLUSIV


Au trecut trei luni de cand a devenit mămică şi a fost la un pas de moarte, iar acum Andreea Bălan se confruntă cu o nouă problemă de sănătate.

”Simt furnicături la degete, la degetul mic și cel inelar de la ambele mâini. Poate fi de la un nerv, poate fi de la coloană. Eu am mai avut probleme cu coloana, de la dans. Nu-mi fac probleme, încă îmi simt degetele, o să mă duc la un control”, a spus Andreea Bălan.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 iunie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre investigaţiile medicale pe care trebuie să şi le facă cântăreaţa. Acesta o sfătuieşte să nu mai aştepte şi să se ducă urgent la un medic neurolog. 

andreea balan

"Trebuie sa mearga cat mai repede posibil la un consult de neurologie si, cel mai probabil, vor fi necesare investigatii suplimentare de tipul rezonantei magnetice nucleare cerebrale, adica la cap, rezonantei magnetice de coloana cervicală si toracala, dar si examene electrofiziologice. Vor fi necesare si examene de laborator, examene de sange care sa verifice valorile glicemiei, hemoglobinei glicate si a altor parametri care pot determina astfel de manifestari. Sfatul este sa nu astepte si sa nu amane sub nicio forma acest consult", a declarat doctorul Ovidiu N. Peneş pentru Kfetele.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raluca Turcan, anunț de ultimă oră! În ce condiții vor studia elevii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri