Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre Andreea Bălan, după ce a mărturisit că se confruntă cu noi probleme de sănătate: "Să nu aştepte şi să nu amâne sub nicio formă acest consult" EXCLUSIV

Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre Andreea Bălan, după ce a mărturisit că se confruntă cu noi probleme de sănătate:
Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre Andreea Bălan, după ce a mărturisit că se confruntă cu noi probleme de sănătate: "Să nu aştepte şi să nu amâne sub nicio formă acest consult" EXCLUSIV

Au trecut trei luni de cand a devenit mămică şi a fost la un pas de moarte, iar acum Andreea Bălan se confruntă cu o nouă problemă de sănătate.

”Simt furnicături la degete, la degetul mic și cel inelar de la ambele mâini. Poate fi de la un nerv, poate fi de la coloană. Eu am mai avut probleme cu coloana, de la dans. Nu-mi fac probleme, încă îmi simt degetele, o să mă duc la un control”, a spus Andreea Bălan.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1- 8 iunie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Doctorul Ovidiu N. Peneş a vorbit despre investigaţiile medicale pe care trebuie să şi le facă cântăreaţa. Acesta o sfătuieşte să nu mai aştepte şi să se ducă urgent la un medic neurolog. 

"Trebuie sa mearga cat mai repede posibil la un consult de neurologie si, cel mai probabil, vor fi necesare investigatii suplimentare de tipul rezonantei magnetice nucleare cerebrale, adica la cap, rezonantei magnetice de coloana cervicală si toracala, dar si examene electrofiziologice.

Vor fi necesare si examene de laborator, examene de sange care sa verifice valorile glicemiei, hemoglobinei glicate si a altor parametri care pot determina astfel de manifestari. Sfatul este sa nu astepte si sa nu amane sub nicio forma acest consult", a declarat doctorul Ovidiu N. Peneş pentru Kfetele.ro.Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum alegi locul potrivit pentru un eveniment corporate?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies