Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 iunie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1 - 8 iunie 2019. Urmează o perioadă de purificare!  


In articol:

Berbec

Două mișcări astrale importante în săptămâna ce vine: Venus va intra în Gemeni, Mercur va intra în Rac. Fac aspect de cvintil. Pe scurt: sunteți în căutare de răspunsuri la problemele existențiale care vă macină și nu vă ajută să evoluați.

Pot fi legate de viața personală(dragoste), carieră, sănătate, etc. Fiind un horoscop general, nu am cum să văd unde este dilema fiecăruia. Ca să dau sfaturi și soluții…

Citeste si: Niciodată să nu faci asta când eşti la menstruaţie! Dă mai departe! Toate femeile trebuie să ştie asta

Taur

E liniștea dinaintea furtunii pe destinul dvs., deoarece unul din patronii astrali se apropie vertiginos de Axa de Destin.

Cei care nu m-au înțeles de ani de zile cum este cu Destinul lor personal și nu m-au consultat la momentul lor zero, mai au timp să o facă. Vor trebui să înțeleagă cum pot ieși din acest labirint existențial la lumină:loc de muncă/afaceri, cum și-au ales jumătățile, când fac copii.

Gemeni

Rocada mică dintre Mercur și Venus se mută în alte două constelații(Gemeni și Rac).

Rezonarea cvintilului amintit cu Marte și Karma se pot constitui în probleme ce trebuiesc urgent rezolvate. Astrograma voastră personală(nu aceasta generală) îmi dă cheile și mă ajută să văd soluțiile. Probleme puteți avea cu justiția, cu amorul, cu sănătatea(afecțiuni cu încărătură karmică).

Sursa foto: Shutterstock


Abonează-te pe

Citește și:

Cum alegi locul potrivit pentru un eveniment corporate?

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Business casual: Ce trebuie sa stii pentru o tinuta demna de admiratie

Diana Bişinicu are grave probleme de sănătate: tumoră la sân şi chisturi pe ovare! "Chistul hemoragic se sparge în burtă în fiecare lună, am dureri groaznice"

NOTEAZĂ: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri