Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro în SĂNĂTATE: Care sunt cele mai bune uleiuri pentru gătit. Sfaturile care iţi vor îmbunătăţi sănătatea


Doctor Ov, specialistul Kfetele.ro in sănătate, ne-a vorbit astazi despre uleiurile pe care le folosim la gătit.

Doctorul Ovidiu Peneş a dezvăluit ce uleiuri trebuie să folosim în salate şi ce uleiuri trebuie să folosim atunci când vrem să prăjim mâncarea.

Citeste si: VIDEO. Dans provocator, alături de un bărbat cunoscut in showbiz! Ilinca Vandici încinge atmosfera la “Bravo, ai stil!” Întregul moment, in Gala eliminatorie a showului de maine seara

"Sigur ca toti ati auzit ca uleiurile sunt foarte bune, mai ales cele vegetale, obţinute prin presare la rece. Mulţi dintre dumneavoastră fac greşeli. E foarte bine să mănânci diverse uleiuri in cantitati moderate, o lingurita, doua la o salata fără să-l tratati termic: uleiuri de avocado, uleiuri de nucă, uleiuri de migdale, uleiuri de alune, uleiuri de sâmburi de strugure. Sunt extrem de bune pentru sănătate deoarece sunt bogate in antioxidanti şi grăsimi de calitate. Acele grăsimi determină un echilibru al grăsimilor din organismul dumneavoastră şi din sânge. Este important insă să nu folosiţi aceste uleiuri pentru prăjit", ne-a declarat doctor Ov. 

De ce nu este bine să folosim aceste uleiuri pentru prăjit vezi in video-ul de mai sus.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Viorica Dăncilă, anunţ oficial! Se măresc pensiile, salariile si alocaţiile. De când vor beneficia românii de aceste măriri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri