HOROSCOP URANIA 16-22 martie. Soarele intră în zodia Berbecului. Cum te afectează în funcţie de zodie


HOROSCOP URANIA 16-22 martie. Soarele intră în zodia Berbecului. Cum te afectează în funcţie de zodie

HOROSCOP URANIA 16-22 martie. Soarele intră în zodia Berbecului. Cum se traduce asta pentru fiecare zodie în parte puteţi vedea mai jos.


In articol:

Berbec

 

Între 16 și începutul zilei de 17 martie, chestiunile de ordin casnic, familial sau privitoare la carieră și statut public vor căpăta nuanța acută de urgență. Chiar și fleacurilor cotidiene li se va da importanță. Între 17 martie, după ora 2.57, și noaptea de 19 martie, dorință de a trăi din plin bucuriile vieții. Momente de orgoliu și vanitate personală ori de câte ori va fi vorba de afirmarea calităților personale în plan artistic, interpretativ sau sportiv (dacă sunt profesioniști). Părinții ar putea fi obligați să adopte o atitudine autoritară.

Citeste si: Corina de la “Bravo, ai stil!” a comis-o! Cătălin Botezatu a dat-o afară din platou! Ce l-a scos din minţi pe jurat? “Iesi afara din studio!”

Între 19 martie, după ora 3.42, și noaptea de 21 martie, concentrare pe chestiunile de sănătate: abordarea terapiilor "blânde", adoptarea unui regim de viață cât mai sănătos. Obligații de serviciu care presupun concentrare pe activitatea curentă la locul de muncă, program încărcat și nevoia de a se înarma cu răbdare, atenție și îngăduință față de rutină. La sfârșitul zilei de 20 martie, mai precis la ora 23.59, Soarele va intra în zodia Berbecului, ceea ce, pentru acești nativi, reprezintă un real eveniment astrologic.

Soarele le va da nativilor, pentru aproximativ o lună de acum încolo, energie, putere, rezistență fizică și reacții pozitive la toate tipurile de solicitări.

Cu excepția celor care suferă de boli costisitoare energetic, Berbecii ar trebui să fie optimiști și în bună formă fizică și psihică. Între 21 martie, după ora 3.28, și 22 martie, relațiile parteneriale vor fi neconcludente, făcându-i pe nativi să oscileze între mai multe soluții și punându-i în dificultatea de a nu putea lua o hotărâre.

Această stare poate fi resimțită mai solicitant de unele personae, din cauza efectului pe care îl va avea asupra lor Luna Plină în Balanță, care va avea loc în zorii zilei de 21 martie. Posibil mesaj de la Kiron, care vizează o chestiune importantă de stil de viață ori de destin.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Află tot despre tratamentul cu keratină!

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cum și-au pierdut vedetele din România virginitatea. Dezvăluiri din intimitate

Cât a slăbit Carmen de la Sălciua și ce dietă ține cea mai sexy cântăreață de muzică populară! Dezvăluiri EXCLUSIVE

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri