Dieta Roxanei Vancea. „Aveam cu vreo 12 kilograme mai mult faţă de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat"

Dieta Roxanei Vancea. Cum a slăbit vedeta
Dieta Roxanei Vancea. „Aveam cu vreo 12 kilograme mai mult faţă de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat"

Află cum a slăbit Roxana Vancea 12 kilograme

După ce a hotărât să ia o pauză de la cariera în televiziune, în anul 2014, Roxana Vancea a făcut schimbări serioase în ceea ce privește stilul de viață. Fosta asistentă TV a slăbit 12 kilograme, ajungând, treptat, la un trup perfect sculptat și la greutatea pe care o visa.

Se pare că Roxana a acumulat multe kilograme în plus în acea perioadă din cauza unor probleme de natură hormonală, motiv pentru care frumoasa șatenă a fost nevoită să apeleze la medici.

„Aveam cu vreo 12 kilograme mai mult faţă de cât am acum. Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat într-o singură vară. Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruație de două ori într-un an. Eram aşa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare, nu pot să zic că nu mâncam nimic şi mă îngrășam, doar mă îngrășam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat.

Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi până la urmă mi-am revenit. Am combinat dieta cu sportul şi tratamentul”, a declarat Roxana Vancea.

cum a slabit roxana vancea

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă intermittent fasting. Beneficii și pericole

Dieta Roxanei Vancea

Roxana Vancea a povestit, în detaliu, cum a reușit să se transforme fundamental, dezvăluind care sunt alimentele pe care se bazează dieta sa.

„Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă.

Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos. Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc.

Țin dietă.

Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină”,
 a povestit Roxana Vancea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: E bine să mănânci fructe seara? Ce spun specialiștii în nutriție

Meniul Roxanei Vancea arată astfel:

„Dimineața mănânc fibre cu lapte de cocos, apoi îmi fac o omletă din 6-8 albusuri, măsline, castraveți, roșii. La prânz, un piept de pui cu broccoli și seara o salată, tot ce e verde, ori un pește.

 Nu sunt vegetariană. Nu. Proteina e sfântă pt mine. Nu am cum să recomand oamenilor să fie vegani”, a declarat Roxana într-un interviu mai vechi.

Roxana Vancea a mărturisit că dintotdeauna a fost adepta unui stil de viață sănătos, sportul fiind parte din rutina sa de la o vârstă destul de fragedă.

Problemele hormonale au fost însă motivul kilogramelor acumulate în perioada în care greutatea sa a scăpat de sub control.

„Fac sport din școala generală. Am făcut atletism până în anul al II-lea de facultate însă aveam alte probleme de natură hormonală şi mâncam mai mult. Munceam cam degeaba la sală. Am urmat tratament homeopat, iar acum s-au rezolvat. Am început să slăbesc destul de repede, iar exercițiile m-au ajutat să-mi tonific musculatura. Am umblat şi la alimentaţie. Toate cumulate au dus la rezultatul de azi”, a explictat Roxana Vancea.  

Roxana Vancea a muncit din greu pentru a ajunge la formele perfecte de astăzi, însă nu a dus această luptă împotriva kilogramelor de una singură.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

roxana vancea dieta

Citeste si: CITEŞTE: Ce să gătești azi? Idei de rețete gustoase dacă nu știi ce să faci de mâncare

 „Fac în fiecare zi sport, mai puțin duminica. După ce termin antrenamentul, plec în mâini de la sală. Am antrenamente destul de grele, cu multe serii și cu multe repetări, până la epuizare. Fac asta de vreo doi ani mai intens. Deja am învățat ce trebuie să fac singură", a declarat Roxana Vancea pentru Click! între timp, Roxana a devenit ea însăși antrenoare de fitness.

Principalul sprijin al Roxanei Vancea în lupta cu kilogramele a fost chiar șeful ei. Acesta a antrenat-o până când a ajuns la greutatea dorită, rezultatele fiind de-a dreptul spectaculoase.

„Odată cu trecerea timpului, șeful meu a ajuns să îmi fie unul dintre cei mai buni prieteni. El m-a antrenat până am slăbit așa, datorită lui am ajuns la rezultatele de acum. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun antrenor. Am ajuns să fiu și imaginea sălii lui de fitness de cinci ani, cred. Afacerea o are împreună cu soția lui, Vera. El nu a avut grijă doar de ceea ce fac la sală. Mi-a recomandat și o dietă strictă, bazată pe proteine: pește, albușuri de ou, legume la grătar sau în abur și apă cât cuprinde, dacă se poate și câte cinci litri pe zi", a mai spus fosta asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani".

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce alimente conțin fier. Sunt recomandate pentru a preveni anemia

Roxana Vancea a povestit că a fost nevoită să ia un anume tratament pentru a scăpa de kilogramele acumulate la acea vreme.

„Am avut 59 de kilograme vara trecuta si, cum sunt pitica, se vedea urat. Cum mi-am rezolvat problemele am inceput sa slabesc. Am ajuns pana la 52 de kilograme, dar vreau sa mai dau doua jos. Am avut niste probleme hormonale si nu reuseam sa slabesc, desi faceam sport. Aveam si pofta de mancare si abia dupa ce am urmat un tratament am reusit sa elimin din kilograme. Sunt sportiva si trebuie sa arat bine!”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

La ce temperatură se coace pizza. Cât de fierbinte trebuie să fie cuptorul pentru a obține o pizza delicioasă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Idei de gustări sănătoase pentru toată familia. Rapide, hrănitoare și dietetice

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies