Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu! Vedeta nu consumă după ora 14.00 decât iaurt şi ceai!


Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu a fost dezvăluită chiar de fosta prezentatoare.

Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu o face să arate impecabil la 50 de ani. „Raluca Moianu a avut dintotdeauna o siluetă impecabilă, fără să recurgă la tot felul de diete. În schimb, fosta vedetă de televiziune mănâncă destul de puțin dintotdeauna, așa că formele ei practic nu au fost niciodată în pericol.”, a scris revista VIVA!

Citeste si: Fotografie rară cu Raluca Moianu în facultate! Prezentatoarea de 50 de ani e de nerecunoscut: ”Poza e de atunci!”

„Dietă nu am ținut, nu sunt o fană a dietelor, mulțumesc lui Dumnezeu, nu am prea avut nevoie, fiindcă eu mănânc destul de puțin. Asta înseamnă că mănânc dimineața foarte bine, la prânz e așa un fel de puțin, iar seara nu mănânc deloc”, a declarat, pentru VIVA!, Raluca Moianu. (vezi cum a slăbit Ella Crăciun 5 kilograme după Sărbători)

Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu: "Cred că ăsta este secretul"

„Mănânc dimineața foarte bine, deci cred că ăsta este secretul. Eu așa am fost învățată de mică. Mama mea întotdeauna spunea și îmi amintesc perfect. Ea îi spune fiicei mele că dimineața trebuie să mănânci ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un cerșetor”, a explicat Raluca Moianu.

În cazul în care organismul îi dă semnale după masa de prânz, Raluca Moianu apelează la ceva ușor. „Teoretic ultima masă e la ora 14.00, cam așa. După ora 14.00 nu prea mai mănânc. Dacă îmi este foarte foame, mănânc un iaurt sau beau un ceai. La ora 7.00 este micul dejun, eu la 7.15 ies pe ușă de obicei, fiindcă îmi duc copilul la școală în fiecare zi”, a încheiat Raluca Moianu.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Kanal D – „Mesagerul Binelui”, distinctie primita in cadrul Galei Recunostintei, organizata de SOS Satele Copiilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri