Fotografie rară cu Raluca Moianu în facultate! Prezentatoarea de 50 de ani e de nerecunoscut: ”Poza e de atunci!”


Raluca Moianu (50 de ani), celebra prezentatoare tv, și-a amintit de perioada când - studentă fiind - a predat în liceu.

Raluca Moianu (50 de ani), celebra prezentatoare tv, și-a amintit de perioada când - studentă fiind - a predat în liceu. ”În facultate am avut șansa să prind practica pedagogică la liceul Sf. Sava, unde fusesem elevă. Poza e de atunci. Astazi, după mulți ani de carieră in radio și televiziune, intru “On air” cu studenții mei de la UNATC (anul III) care au pregătit recomandări culturale și am emoții ca atunci când am scos primul elev la tablă”, a notat emoționată Raluca Moianu în dreptul fotografiei de colecție. 

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu a participat la un concurs de Miss! Vezi cât de frumoasă a fost Mara la spectacolul organizat în liceul ei!

Raluca Moianu are grijă ca de ochii din cap de Mara, fata ei, care va împlini 15 ani în ianuarie. Foarte talentată la balet și dans, Mara este fiica Ralucăi Moianu şi a lui Marius Ancuţa, celebrul comentator de snooker care a decedat în vara lui 2018, la doar 51 de ani, din cauza unui cancer care a evoluat galopant.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri