Fiica Ralucăi Moianu a participat la un concurs de Miss! Vezi cât de frumoasă a fost Mara la spectacolul organizat în liceul ei!


Fiica Ralucăi Moianu a participat la un concurs de Miss unde a ocupat locul 3.

Fiica Ralucăi Moianu a participat la un concurs de Miss, mama sa fiind foarte încântată. Mara este elevă în clasa a IX-a la un liceu din Bucureşti şi s-a numărat printre protagonistele unui concurs de frumuseţe. Machiată şi rujată, cu o diademă pe cap, Mara a fost una din cele mai apreciate apariţii. (vezi ce fustă scurtă a purtat Raluca Moianu pe stradă

Fiica Ralucăi Moianu a participat la un concurs de Miss: "Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta" 

„22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019 colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curaj sa se înscrie, a muncit mult sa iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă.”, a postat Raluca Moianu.

Fiica Ralucăi Moianu a participat la un concurs de Miss. Tatăl Marei a murit anul trecut

Mara, care va împlini 15 ani în ianuarie, este fiica Ralucăi Moianu şi a lui Marius Ancuţa, celebrul comentator de snooker care a decedat în vara lui 2018, la doar 51 de ani, din cauza unui cancer care a evoluat galopant.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri