Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani! A purtat o fustă scurtă şi a fost complimentată de un bărbat celebru!


O fotografie recentă arată ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani.


In articol:

Nu mai e un secret ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani. Fosta vedetă de televiziune a participat la o emisiune unde l-a întâlnit pe Răzvan Popescu, celebrul om de radio, cu care a colaborat mai mulţi ani de zile. 

Citeste si: HOROSCOP de weekend 21-23 iunie 2019. Taurii sunt critici, Gemenii își dau seama cum este relația lor de dragoste

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 30 iunie. Ultima săptămână din această lună aduce schimbări majore! Atenție, la prietenii falși și la căsătoriile de ochii lumii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani: "Prima dată a fost vocea mea preferată" 

“Ea este Raluca, prima dată a fost vocea mea preferată, a devenit șefa şi colega mea de la radio, am avut onoarea să cunosc OMUL şi bucuria de a o avea în lista mea de prieteni şi nu doar pe Facebook, ci acolo unde contează cu adevărat”, a scris Popescu.

Ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani: "Ştii sigur că unii colegi îţi rămân prieteni pe viaţă"

S-a văzut ce sexy e Raluca Moianu la 49 de ani. Moianu, care a venit într-o fustă roşie, scurtă, i-a mulţumit fostului ei coleg: „Atunci când primeşti asemenea compliment, după atâţia ani de când nu îi mai esti şefă, ştii sigur că unii colegi îţi rămân prieteni pe viaţă...”.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Vica Blochina plânge! Este disperată, pierdut pe cineva drag! „Vă rog să mă ajutați!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri