Dieta Hippocrate - Programul Hippocrates de regenerare totala a organismului in 7 ani


Dieta Hippocrate - Programul Hippocrates de regenerare totala a organismului in 7 ani. Unul dintre cei mai apreciati doctori la nivel mondial si care a reusit prin activitatea sa sa redea speranta si viata pentru mii de oameni carora nu li se mai dadea nicio sansa este Dr. Brian Clement.


In articol:

Brian Clement a petrecut mai mult de trei decenii studiind nutritie si sanatatea naturala. El este absolvent atat in medicina naturopata cat si in stiinte nutritionale. Din 1980 el a coordonat cresterea si dezvoltarea Institutului Hippocrate si a facilitat punerea in aplicare a unor tratamente progresive de sanatate naturale de mare succes precum: Dieta cu hrana vie, Terapia Wheatgrass, Microscopie cu camp inchis, si Elementele esentiale ale terapiei minte-corp.

Dieta Hippocrate- Programul Hippocrates

De-a lungul anilor acesta si-a asumat rolul de avocat al sanatatii, motivand un public foarte mare care era dornic de a lua masuri pentru a-si imbunatati viata.

Citeste si: Minunile zilelor noastre! Icoana care se curăță SINGURĂ

Citeste si: Vitaminele și mineralele cele mai importante pentru sănătate. Lista dezvăluie secretului longevității

Dieta Hippocrate- Programul Hippocrates de regenerare totala a organismului in 7 ani

In urma experientei sale vaste Brian Clement a venit cu calauziri pentru intelegerea procesele care au loc in interiorul corpului in timpul detoxifieri.

„De fapt, 60 la suta din deseurile acumulate vor fi eliminate in primele sapte zile ale programului [Programul de Sanatate Hippocrates], dar vindecarea si regenerarea completa a organismului dureaza un numar de 7 ani si se descompune in urmatoarele etape.

Intre prima zi si primul an si jumatate (1 zi-1½ ani) – se produce curatarea digestiva si eliminarea depunerilor mari de grasimi si a calcificarilor.

Intre primul an jumatate si primii doi ani (1½-2 ani) – curatarea profunda a tesuturilor si a articulatiilor.

Citeste si: Rona Hartner, primele declaraţii după ce a fost operată: ”Vă rog să... ”

Citeste si: Descântece de dragoste. Să uite de amantă, să se întoarcă la tine sau să-ți cadă la picioare

Intre primii doi ani si primii cinci ani( 2-5 ani) – curatarea si regenerarea structurii osoaselor, a cartilagiilor si curatarea in continuare a articulatiilor.

Intre primii cinci ani jumatate si primii sase ani si trei luni( 5 ½ -6 ¼ ani) – repozitionarea si reinnoirea organelor.

Intre primii sase ani si trei luni si primii sapte ani (6 ¼ -7 ani) – curatarea tesutului cerebral si curatarea neurologica.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Minunile zilelor noastre! Icoana care se curăță SINGURĂ

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

Copiii sirieni visează să moară, să ajungă în rai și să nu mai sufere. Raportul Salvați Copiii

Vitaminele și mineralele cele mai importante pentru sănătate. Lista dezvăluie secretului longevității

Zodiile cele mai descurcărețe: ele scot bani și din piatră seacă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri