Șatena obișnuiește să prepare diverse rețete și să le posteze pe contul de Instagram.
Diana Bart este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi în țară. Cu toate acestea, este și o bucătăreasă desăvârșită, iar acest lucru se poate vedea și în filmulețele pe care obișnuiește să le posteze în mediul online, acolo unde le arată urmăritorilor săi diverse rețete, pregătite chiar de ea, cu ingrediente și pași când mai ușor de urmărit. De această dată, în urmă cu ceva vreme, Diana Bart a pregătit și o rețetă de fasole bătută, la care nu a folosit ceapă călită, așa cum se regăsește deseori în rețetele originale, ci a optat pentru ceapă pregătită la cuptor.
Fasole bătută, pregătită de Diana Bart
Ingrediente
- Ceapă
- Sare
- Ulei de măsline
- Fasole boabe, la cutie
- Usturoi
- Apă
- 3 lingurițe de bulion
Mod de preparare
“ Pregătim o fasole bătută, sănătoasă, mult mai ușor de digerat, fără ceapă călită. Foarte ușor, vă arăt acum!
Tocăm ceapa, solzișori și o dăm la cuptor cu sare și cu ulei, aproximativ 30 de minute, până devine sticloasă. Alegem fasolea boabe, eu am ales la cutie. Mare atenție! Să conțină doar fasole, apă și sare.
Gustăm și mai adaugăm dacă mai trebuie. Când ceapa coaptă este gata, adăugăm și puțină apă și cam 3 lingurițe de bulion. O mai dăm la cuptor încă 5 minute până se rumenește bine, apoi începem și pregătim. Asezonăm fasolea cu această ceapă și o servim alături de o salată.