Despărțire șoc în showbiz! Carmen Grebenișan este o femeie singură


Despărțire șoc în showbiz. Imediat după întoarcerea din Asia, Carmen Grebenișan și iubitul său au luat-o pe drumuri separate, blondina fiind acum o femeie singură.


In articol:

Carmen Grebenișan este o femeie singură. Blondina este o prezentă pe cât de activă, pe atât de apreciată în social media, unde are sute de mii de fani care o urmăresc îndeaproape.

Mai mult decât atât, Carmen Grebenișan are și un blog, deschis încă din 2014, unde scrie tot felul de articole despre zona de fashion și beauty, sau chiar despre experiențele din viața personală. Motivul pentru care este foarte apreciată în zona de blogging și vlogging este tocmai că frumoasa ardeleancă nu abordează doar subiecte ce țin de zonele menționate anterior, ci le povestește fanilor săi inclusiv despre angoasele pe care le are, atacurile de panică sau insomniile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, fiind foarte reală și asumată.

Despărțire șoc în showbiz! Carmen Grebenișan este o femeie singură
Despărțire șoc în showbiz! Carmen Grebenișan este o femeie singură

Citeste si: S-au aflat motivele pentru care femeile înșeală! „Cea mai mare problemă...”

După excursia din Asia, alături de buna sa prietenă, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubit

Despărțire șoc în showbiz! Pentru o revistă autohtonă, Carmen Grebenișan a povestit pentru prima oară despre iubitul său și a dezvăluit că ea și iubitul său au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi trăiau o relație la distanță, el fiind un cetățean cu origini arabe, ce locuia în Canada, iar frumoasa bloggeriță, își împarte timpul între Cluj și București. Carmen Grebenișan a avut mereu tendința de a-și ține viața privată, motiv pentru care nici în anul 2019 când s-a aflat că s-a despărțit de Sorin Tomoiagă, nu a oferit vreo declarație. „Iubitul meu a dispărut recent din peisaj” a explicat frumoasa Carmen pentru Unica.

Citeste si: S-a terminat totul între Andreea Bălan și George Burcea! Informații exclusive din viața artistei

Sursele spun că ea și iubitul arab s-au apropiat când încă forma un cuplu cu Sorin Tomoiagă

Despărțire șoc în showbiz! Carmen Grebenișan este o femeie singură
Despărțire șoc în showbiz! Carmen Grebenișan este o femeie singură

Apropiații blondinei au declarat, în 2019, că aceasta s-ar fi apropiat de iubitul arab, în timp ce încă era într-o relație cu Sorin Tomoioagă.

Singura declarație pe care milionarul a acordat-o a fost foarte scurtă, fapt ce dă de înțeles că despărțirea lor a fost un subiect delicat, chiar dacă au rămas în relații bune. „Sincer, aş vrea să menţin private motivele despărţirii şi toate chestiile astea… noi am rămas în relaţii foarte bune. Eu chiar o apreciez pe Carmen pentru toată performanţa pe care o face în zona asta de vlogging. O apreciez ca persoană şi pentru felul ei de-a fi, pentru personalitate… Carmen este o persoană foarte specială şi noi am rămas în relaţii bune,” a spus tânărul la vremea respectivă.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!


Abonează-te pe

Citește și:

S-au aflat motivele pentru care femeile înșeală! „Cea mai mare problemă...”

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!

Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!

Karmen a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei! „Oamenii din presă au văzut asta...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri