Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!


La doar o săptămână după ce au devenit părinți, Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit. „Sunt probleme între noi...” au declarat aceștia.


In articol:

Se cutremură lumea showbizului autohton, la doar o săptămână după ce a născut Roxana Prințesa Ardealului. Relația dintre ea și Florin Rusu a ajuns într-un impas, iar artistul a confirmat despărțirea și a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns aici!
Deși păreau fericiți, devenind în urmă cu 10 zile și părinții unui băiețel perfect sănătos, pe nume Dominic Rusian, cântăreața de muzică de petrecere și Florin Rusu s-au despărțit.

Citeste si: Prima fotografie de cuplu cu Bogdan Mocanu și Bianca de la Puterea Dragostei! Cum au reacționat fanii

Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!
Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!

Citeste si: Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu, de la separare, la împăcare și despărțire...

Încurcatele sunt căile și inexplicabile. Deși venirea pe lume a primului lor copil ar fi trebuit să-i unească, se pare că fericirea zâmbetului noului venit nu a fost îndeajuns, căci trecutul, poate, a venit la înaintare, iar dacă pe sfoară este un nod, el rămâne.

Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu, fost concurent de la "Puterea dragostei", au format un cuplu înainte ca el să intre în show și s-au împăcat după ieșirea lui din casa "Puterea dragostei" atunci când a aflat că artista este însărcinată, iar acum cei doi sunt, din nou, certați.

Admiratorii cuplului Roxana- Rusu erau convinși că povestea de iubire nu putea fi… distorsionată de nimic, mai ales după ce au devenit părinți. Dar iată că totul capătă o turnură care seamănă cu un viraj periculos, abordat la o viteză mult prea mare. Florin Rusu ne-a dat de înțeles că nimic nu mai este ca înainte și că povestea de iubire a devenit… trecut. Mai mult, artistul a mărturisit că Roxana și micuțul locuiesc la părinții artistei.

"Sunt probleme între mine și Roxana, ne-am tot certat în ultimele zile, este mai agitată în perioada asta, probabil o fi și de la depresia postnatala, habar nu am. Ea locuiește cu Dominic Rusian la părinții ei, în Deva. Eu stau mai mult la Oradea. În plus, sunt plecat mai mereu la evenimente, dar mă duc săptămânal la Deva să-l vad pe băiețel, orice secundă fără el simt un gol și un dor imens", ne-a dezvăluit Florin Rusu.


Rusu vorbește despre viața de tată. Artistul susține că viața lui s-a schimbat de când a venit băiețelul lui pe lume.

Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!
Șoc în showbiz! Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu s-au despărțit!

"Prima întâlnire cu băiețelul meu a fost foarte emoționantă, mi-au dat lacrimile și nu știam cum să-l țin în brațe, dar a fost și va rămâne un sentiment unic pe care nu-l voi uita niciodată. Viața mea s-a schimbat radical de când a apărut Dominic Rusian, de la gândire până la stilul de viață, parcă am renăscut odată cu el. Îmi e foarte greu să stau departe de el, dar asta-i situația în prezent, dar fac tot posibilul și tot ceea ce îmi sta în putință să petrec cât mai mult timp alături de Dominic, e o iubire necondiționată și un sentiment unic în viață, cred eu!", spune cântărețul de muzică de petrecere.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!


Abonează-te pe

Citește și:

Iubita unui fost concurent de la Puterea dragostei a devenit mamă pentru prima dată

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Roxana de la Puterea Dragostei are un nou iubit? Detalii incendiare despre noua relație a fostei concurente

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!

Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri