Părinții Biancăi de la Puterea dragostei, în stare de șoc după ce au apărut înregistrările cu fiica lor! Ce a pățit mama concurentei


Fratele Biancăi a dat detalii din casă.


In articol:

Scandalul în care Bianca de la Puterea dragostei este implicată de câteva zile ia amploare. După ce s-a aflat că fosta iubită a lui Livian a întreținut relații intime în fața camerei cu fostul iubit și a făcut și videochat, familia concurentei a aflat din presă de acest scandal uriaș.

Originară din Tecuci, Bianca a spus de mai multe ori că în ultimii ani nu a avut o relație extraordinară cu părinții săi și că lucrurile dintre ei s-au mai răcit, iar unul dintre apropiații săi îi dă dreptate.

Fratele Biancăi susține că familia este în stare de șoc de când au fost făcute publice filmulețele. El a vorbit cu un apropiat și a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Mama lor a făcut un atac de cord din cauza supărării, iar de două zile nu mănâncă nimic. În plus, sora mai mică a Biancăi este arătată cu degetul la școală de către colegii săi, iar acest lucru poate fi traumatizant pentru orice copil.

De asemenea, tot fratele Biancăi spune că Bianca l-a iubit enorm pe fostul iubit, cu care s-a filmat întreținând relații intime în fața camerei, iar atunci când s-a despărțit de el a suferit enorm, așa cum și Bianca a declarat la Tv și pe vlogurile sale. Potrivit lui, sora sa era hotărâtă să câștige cât mai mulți bani în timpul emisiunii, să se schimbe și să se apropie mai mult de părinți și de frații săi.

Bianca
Bianca


Tot Cristian o apără pe Bianca și spune că aceasta nu și-a vândut trupul pe străzi pe bani, iar vârsta a făcut-o pe concurentă să creadă că făcând acest lucru îi va câștiga inima fostului iubit.  

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre perioada în care a făcut videochat: „Sunteți bolnavi mintal, îmi este greață...”

Citeste si: Hamude de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre Bianca! Ce i-a făcut când au ieșit la întâlnire în Istanbul

Citeste si: Decizia lui Livian legata de Bianca, dupa ce au aparut filmul pentru adulti si imaginile de la videochat!

Cristian a fost alături de sora sa câteva zile în emisiune și a încercat să îi aline dorul de casă.

Bianca și mama ei
Bianca și mama ei

Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre perioada în care a făcut videochat: „Sunteți bolnavi mintal, îmi este greață...”

„Am cearcăne, ochii roșii și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi. Au fost trei zile de coșmar, în care viața mi-a fost distrusă. Am crezut că o persoană îmi poate distruge viața, însă sunt încă aici, nu m-am sinucis. Nu am fugit, sunt încă aici, asta datorită vouă. Sunt oameni care au trecut peste, care m-au înțeles și susținut. Vă sunt datoare cu niște explicații.

Mulți susțineți că nu sunt persoana pe care ați susținut-o la început. Sunt tot eu. Trebuie să țineți cont de faptul că atunci când am intrat în emisiune aveam doar 19 ani. Cu toții ați observat că nu sunt un copil normal, aici mă refer la faptul că eram un copil maturizat. Greutățile vieții m-au dus în acea stare, la acea gândire. Nu am putut să-mi expun viața în totalitale. În urmă cu 20 de minute am vrut să-mi fac bagajul și să fug. Am vrut să fug cât de departe pot și să nu ies multe zile din casă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre perioada în care a făcut videochat: „Sunteți bolnavi mintal, îmi este greață...”

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Hamude de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre Bianca! Ce i-a făcut când au ieșit la întâlnire în Istanbul

Bianca de la Puterea dragostei, reacție halucinantă după ce a făcut videochat: „Nu știi că ești mort...”

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție despre Bianca: „Dezastrul de pe pământ...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri