Hamude de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre Bianca! Ce i-a făcut când au ieșit la întâlnire în Istanbul


Fostul concurent a fost la un pas de a forma un cuplu cu ea.

Hamude de la Puterea dragostei a vorbit despre scandalul momentului, în care au apărut pe internet mai multe filmulețe în care întreține raporturi intime cu fostul iubit, în fața camerei.

Atunci când a intrat în casă, Bianca s-a arătat interesată de el și chiar au ieșit împreună la întâlnire. Fostul concurent a dezvăluit ce s-a întâmplat la date.

„Să stai cu o femeie, să te săruți și să te iubești cu ea și după foarte mult timp să vezi cum termină unul în gura ei și ea se uită în ochii lui... Eu încă sunt șocat. Bianca, Maica Tereza, tocmai tu? Mulțumesc, Doamne, că au apărut videoclipurile acelea. Frate, eu nu sunt în măsură să vorbesc despre chestia asta, pentru că și eu am trecut prin ipostaza asta, și eu am făcut chat la viața mea și știu ce înseamnă chat. Dar frate, să ajungi până în sezonul 2, să câștigi sezonul și să maschezi atât de bine, să nu se afle lucrurile astea.

Hamude si Bianca
Hamude si Bianca

Mulțumesc Doamne celui care a postat clipurile. Bianca este un caz special pentru toată lumea, e un caz unic. Hai să vă zic de ce toată lumea e fericită de această întâmplare. Bianca este singura persoană care a râs de toată lumea. Absolut toată lumea care a făcut chestia asta, întotdeauna ea arunca cu noroi în toată lumea, ea judeca, ea spunea tot felul de lucruri despre toată lumea și Dumnezeu a făcut lumină și în viața ei. Mulțumesc ție Doamne. Eu stăteam în pat liniștit și primesc un mesaj de la Adrian.

Am primit clipurile și am rămas șocat. Pentru că a trecut atât de mult timp. Demult au apărut niște imagini cu ea, cu o banană în gură, ea avea antrenament. Și mai e un detaliu. Gelu, toată lumea îl știe pe Gelu. Cine este Gelu? Este fix acel accesoriu care a apărut în videoclipurile cu Bianca. Îl avea la ea în Istanbul. Mira-m-aș să nu fi făcut chestiile astea și în Istanbul. De ce Bianca l-ar fi luat pe Gelu cu ea în Isbanbul? Care ar fi motivul pentru care l-ar fi luat cu ea?

Hamude si Bianca
Hamude si Bianca

Este posibil ca Bianca să fi păstrat legătura cu niște clienți. Prima oară i-am luat apărarea. Văzând-o așa neajutorată, nu ați văzut privirea ei, cum se uita în ochii lui. Chestii pe care nu le știți, lucruri pe care Bianca voia să le facă cu mine la date. Mă cheamă la date, eu accept date-ul, eram nou în casă și voiam să văd Istanbulul. Și erau și Simina și Adrian, pot să confirme.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, reacție halucinantă după ce a făcut videochat: „Nu știi că ești mort...”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, prima reacție despre Bianca: „Dezastrul de pe pământ...”

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", prima aparitie intr-un vlog, alaturi de MAMA sa! Iata unde au iesit impreuna si ce au patit!

Avea Bianca o fustă scurtă și se pune la mine în brațe, adică era dornică, de față cu femeia care era cu noi. Nu vreau să fac pe cineva să se simtă prost. Cum intra cineva, cum era al ei. Știți faza aia cu Oianu, când era beată moartă? Bianca avea o sticlă de vin în mână. E foarte multă lume care nu înțelege. Ea a aruncat cu pietre în toată lumea.

Îți râdea și în față. Eu sunt curios ce aș fi făcut dacă aș fi făcut în locul lui Livian. Au mai fost cazuri în care au fost bărbați care au aflat că femeia lor a făcut chat. E trist, așa că eu în locul lui Livian nu aș mai sta cu ea. Acum o să se vadă dacă o iubește. Ați văzut ce a spus tata Nelson? Că i-a spurcat casa, că o să arunce tacâmurile, farfuriile. Toată lumea a rămas puțin șocată când a văzut că ai intrat în emisiune pentru ea. Sunt curios cum a reușit să ascundă. Rușine. Nu sunt eu în măsură să jignesc, dar tu? Care spuneai că în viața ta nu ai face așa ceva, că oamenii care fac așa ceva sunt josnici, că nu au caracter? Tata Nelson, te salut”, a spus Hamude, fericit pentru că adevărul a ieșit la iveală.


Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, reacție halucinantă după ce a făcut videochat: „Nu știi că ești mort...”

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție despre Bianca: „Dezastrul de pe pământ...”

Doctorul Adrian Streinu Cercel anunță: „Toți suntem în aceeași mare problemă”

Cine este cea mai bogată femeie din lume. A obținut totul în urma divorțului

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Răzvan Simion: „Ne înțelegem foarte bine”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri