S-au aflat motivele pentru care femeile înșeală! „Cea mai mare problemă...”


Deși majoritatea persoanelor discută despre infidelitatea bărbaților, și femeile o fac. Mai mult decât atât, s-au aflat motivele pentru care femeile înșeală.


In articol:

În societatea de astăzi, foarte multe persoane discută în mare parte despre infidelitatea bărbaților, se întâmplă destul de des ca și femeile să își înșele partenerii. Cu toate acestea, cercetătorii au descoperit că femeile măritate au tendințe mai mari de a înșela și vor călca strâmb, doar cu motive întemeiate.

Cea mai mare problemă o reprezintă, în continuare, lipsa atenției, chiar dacă s-au aflat și celelalte motive, făcute publice în urma numeroaselor studii psihologice efectuate pe o mare parte din populația feminină de peste 21 ani, din S.U.A. Foarte mulți bărbați declară că nu înțeleg de ce femeile înșeală, ba chiar aceștia cred că nu greșesc, însă lucrurile nu stau chiar așa.

Citeste si: Absolut șocant! Soțul era la amantă, în timp ce o artistă a pierdut sarcina

S-au aflat motivele pentru care femeile înșeală! „Cea mai mare problemă...”
S-au aflat motivele pentru care femeile înșeală! „Cea mai mare problemă...”

De ce înșeală femeile? S-au aflat motivele pentru care femeile calcă strâmb

În primul rând, femeile au tendința de a călca strâmb în momentul în care nu se simt apreciate. Deși foarte multe dintre ele au tendința de a încerca să rezolve aceste probleme, cu ajutorul comunicării, acesta pare dezinteresat și nu ia măsuri pentru remedierea problemei.

Motivul din spatele deciziei de a înșela, este, de fapt, faptul că aceasta încearcă să își găsească, în patul unui alt bărbat, puterea pentru a mai continua relația de cuplu.

De asemenea, o femeie își va dori să experimenteze și în afara cuplului, dacă trăiește cu frică, este jignită sau n u este tratată cu respect și empatie. Astfel, ea își dorește să găsească tot ceea ce nu are acasă, în cadrul unei alte relații. Teama de a întrerupe relația de cuplu este diminuată de existența unui alt bărbat, văzut de femeie ca un salvator.

Citeste si: Mesaje de despărțire. Cum să-i spui că totul s-a terminat

S-au aflat motivele pentru care femeile înșeală! „Cea mai mare problemă...”
S-au aflat motivele pentru care femeile înșeală! „Cea mai mare problemă...”

Foarte multe dintre femeile care au decis să participe la aceste studii psihologice, au declarat faptul că au înșelat/ ar înșela dacă nu s-ar simți împlinite sexual. Dacă la început încearcă să găsească o soluție alături de partener, dacă acesta nu va lua măsuri și nu va înțelege că relația se află într-un adevărat impas, atunci ele au declarat că vor încerca să își satisfacă nevoile în afara cuplului.

Un alt motiv pentru care o femeie înșeală este, simplist, faptul că se simte atrasă de un alt bărbat. Asemenea bărbaților, și femeile vor privi în stânga și în dreapta, chiar dacă sunt căsătorite. Aproximativ 15% dintre femeile care au participat la studiu, au explicat că și-au găsit marea dragoste în timp ce erau căsătorite, într-o relație extraconjugală.

Citeste si: Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai fidele zodii. Cu ele TREBUIE să te căsătorești!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Zodiile care au parte de puteri speciale. Ele sunt considerate Femeile lui Dumnezeu!

Zodiile care nu te iartă niciodată dacă le greșești

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri