DESCOPERĂ: Dieta cu IAURT. Slăbește 1 kg pe zi

Dieta cu iaurt -1 kg pe zi
DESCOPERĂ: Dieta cu IAURT. Slăbește 1 kg pe zi

Află ce presupune dieta cu iaurt, cu ajutorul căreia Nicoleta Luciu a reușit să scape de kilograme bune după cele două sarcini.

Dieta cu iaurt este o metodă rapidă de slăbit, care ajută și la detoxifierea organismului.
Această rețetă a devenit celebră după ce Nicoleta Luciu a dezvăluit că a slăbit cu ajutorul ei 5 kilograme pe săptămână.
Vedeta a testat cura de slăbit cu iaurt și a ținut să o împărtășească la rândul său tuturor femeilor care vor să arate bine în costum de baie.


Chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu continuă să aibă grijă de corpul ei și reușește să-și mențină trupul de zeiță după cele patru nașteri.

Citeste si: //DESCOPERĂ/ Cură de slăbire cu pepene roșu

„După cum poate că ştiţi deja, nu m-am numărat printre mămicile care, atunci când sunt însărcinate, dacă n-ar fi după burtică, nici n-ai şti că aşteaptă un copil.

La ambele sarcini m-am îngrăşat între 30 şi 40 de kilograme", mărturiseşte Nicoleta Luciu.
După naștere, însă, vedeta a dat jos multe kilograme cu ajutorul dietelor rapide, reușind să se mențină cu mult sport și ambiție.

Slabeste 1 kg pe zi cu dieta cu iaurt

Citeste si: //DESCOPERĂ// 16 mâncăruri rapide și ușor de făcut pentru momentele când ești pe fugă

„Asta a însemnat mai multă muncă după naştere.

Şi în bucătărie, dar şi în sala de sport. Am făcut mişcare, atât cât am putut, însă am apelat şi la nişte diete fulger care să-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos 5 kilograme într-o săptămână", spune ea.
Nicoleta Luciu a atras atenția publicului larg prin frumusețe, dar și printr-o silueată de invidiat, apelând foarte des la diete.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Înainte să dezvălui dieta, vreau să specific clar: aceste diete se ţin doar timp de 7 zile! Sunt bune pentru atunci când îţi doreşti să dai jos câteva kilograme rapid, iar apoi să continui cu un stil de viaţă sănătos, cu un regim alimentar echilibrat şi să începi să faci mişcare, astfel încât să te menţii în formă”, a explicat Nicoleta Luciu.
La această dietă rapidă pe bază de iaurt au apelat chiar și modelele care au luat parte la celebrul fashion show al brandului Victoria’s Secret.


Există rețete în care 7 zile se consumă doar iaurt, însă varianta Nicoletei este mai lejeră și conține în plus câteva alimente-cheie, pe care le veți introduce pe parcurs.
„Iaurturi… şi doar atât! Înlocuim supa din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame” a
spus Nicoleta Luciu.
Acest regim poate fi ținut atât cât îți dorești, după care trebuie să ai grijă ce mănânci, de preferat grătar, salate și bineînțeles, iaurt.

dieta cu iaurt nicoleta luciu

Citeste si: //DIETA Oana RADU// Cum a slăbit Oana Radu 50 de kilograme

Dieta cu iaurt a Nicoletei Luciu, timp de șapte zile

Ziua 1: 5 cartofi fierți și 3 pahare de iaurt

Ziua 2: 100g de piept de pui fiert și 3 pahare de iaurt

Ziua 3: 100g de carne de vită fiartă și 3 pahare de iaurt

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Ziua 4: 100g de pește la grătar și 3 pahare de iaurt

Ziua 5: Fructe și legume și 3 pahare de iaurt.

Ziua 6: 3 pahare de iaurt

Se pot consuma zilnic smoothie-uri din fructe ca mere, piersici, nectarine și citrice.

„Cum poţi să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămâna? Cu multă ambiţie! Mă refer la ambiţia de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi să nu-l umpli cu mici tentaţii în perioada în care ţii dietă şi astfel vei sta departe de pofta de a ronţăi ceva bun, de a ciuguli şi de a gusta pe ici, pe colo. Supă de legume cu carne fiartă – fără sare, condimente şi pieliţă… şi doar atât! Oricând îţi este foame, mănânci supă. Şi ceai de anason, neîndulcit.? Şi multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte" a adăugat vedeta TV.



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cu ce poți înlocui CARNEA. Alege un al aliment sănătos că înlocuitor

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies