De ce sunt avantajoase storcătoarele de fructe prin presare la rece


Ați decis că este momentul potrivit pentru a include mai multe sucuri de fructe și legume în alimentația voastră?


In articol:

Atunci trebuie să știți de ce este recomandat să alegeți un storcător de fructe cu presare la rece. Cu ajutorul acestora, veți putea pregăti sucuri naturale delicioase, din ingrediente diverse, benefice pentru organism.

De ce să alegeți storcătoare de fructe prin presare la rece

Aceste storcătoare de fructe reprezintă cea mai bună opțiune pentru persoanele interesate de un stil de viață sănătos. Stoarcerea fructelor și a legumelor se face prin presarea cu ajutorul unui melc și a unei site la un număr redus de rotații în comparație cu storcătoarele centrifugale. Astfel sucurile obținute prin presare sunt mai bogate în nutrienți și sunt mult mai puțin oxidate decât cele obținute prin centrifugare. Acestea permit pregătirea sucului de fructe natural, bogat în vitamine și cu beneficii multiple pentru sănătate. Sucurile naturale din fructe și legume, vă pot ajuta să mențineți vitalitatea organismului prin aportul de vitamine și nutrienți.

Iată principalele motive pentru care alegerea unui storcător de fructe prin presare la rece reprezintă cea mai bună opțiune:

  • Metoda de extracție a sucului natural cu ajutorul dispozitivelor cu sistem de presare la rece este mai eficientă decât în cazul storcătoarelor centrifugale.
  • Sucul obținut prin presare conține puțin mai multă pulpă decât cele obținute prin centrifugare. Acesta este un lucru benefic pentru sănătate, deoarece organismul nostru absoarbe puțin mai lent glucidele în prezența pulpei fructelor.
  • Sucul natural pregătit cu ajutorul storcătoarelor de fructe cu presare la rece nu se încălzește și nu se oxidează, menținând compoziția naturală a ingredientelor utilizate.
  • Anumiți nutrienți și diverse enzime necesare organismului pot fi distruse atunci când se încearcă obținerea sucului prin extragere la viteze foarte mari. Din acest motiv, storcătoarele cu presare la rece conservă cel mai bine acești nutrienți.
  • Tehnologia de stoarcere prin presare este ideală și pentru diverse verdețuri precum frunzele de spanac sau iarbă de grâu. Randamentul de stoarcere al acestora este foarte bun. Un storcător centrifugal nu poate să stoarcă deloc aceste verdețuri.
  • Cele mai bune storcătoare de fructe prin presare la rece sunt durabile și sigure pentru organism, fiind confecționate din materiale de cea mai bună calitate, precum Ultem, tritan și inox. Acestea includ accesorii fără BPA.
  • Sucul obținut prin presare la rece se păstrează mai bine în timp, atât ca și aspect cât și ca valoare nutritivă.
  • Storcătoarele cu ax melcat cu sistem de presare la rece sunt mai silențioase decât cele centrifugale majoritatea avand 60-70 dB în timpul funcționării.

Singurul dezavantaj al storcătoarelor de fructe prin presare la rece poate fi considerat prețul lor mai ridicat. Totuși în ultima perioadă, datorită diversității mari de storcătoare cu presare la rece, prețul acestora a devenit mult mai accesibil.

Dacă țineți cont de toate aceste aspecte, vă recomandăm să alegem un storcător prin presare la rece, fiind o investiție pentru sănătatea familiei dvs.


Abonează-te pe

Citește și:

Când trebuie să mergi la somn ca să trăieşti de două ori mai mult

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop COMPLET 2019! Anul acesta este MAGIC pentru trei zodii - previziuni astrale detaliate

HOROSCOPUL anului 2019, prezentat de astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Unii vor avea lumea la picioare, alţii vor avea numai obstacole

Zodiile care vor străluci în IANUARIE! Au o lună genială, plină de bani

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura Kati. Sigur ai mâncat-o în copilărie și îți era dor de gustul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri