Dar-ar naiba-n tine dragoste... Cercetătorii au decis! Iubirea îngraşă! Vezi de ce!


Dragostea îngraşă, doamnelor! Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii!

Dacă nu te mai încap jeanșii sau topurile pe care le-ai purtat la începutul relației, nu te panica. Stai chill și nu mai da vina pe karmă, pe diete sau pe pofte.

Cercetătorii susțin că fericirea este una dintre cauzele kilogramelor în plus. Se pare că prea iubire îngrașă.

Timp de 4 ani cercetătorii de la American Psychological Association au monitorizat 169 de cupluri căsătorite. În acest timp au urmărit variațiile în înălțime, greutate, gradul de fericire și nivelul de stres în cuplu.

Citeste si: De ce simt bărbaţii nevoia să înşele? Cercetătorii au dat explicaţia pe care o aşteptau toate femeile!

S-au luat în calcul două teorii. Prima susținea faptul că dacă ești fericit nu te îngrași, pentru că nu ai motive să mănânci ca să-ți hrănești emoțiile negative. A doua teorie spunea că atunci când te afli într-o relație și iubești, te îngrași, pentru că nu mai pui accent pe aspectul fizic.

La final s-a confirmat a doua teorie. Mai exact, s-a dovedit că dragostea trece prin stomac, la propriu. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Dragostea îngraşă, doamnelor! Femeile mănâncă mai mult când sunt fericite!

De altfel, există și un alt studiu care confirmă teoria: "Mănânci cu 35% mai mult atunci când servești masa cu cineva care îți place.

Însă aici treaba stă altfel. S-a stabilit că femeile au tendința de a mânca mai mult atunci când sunt fericite. Atât de mult încât în primul an de relatie câștigă 3 – 4 kilograme.

Citeste si: Interpretarea viselor! Ce înseamnă când visezi un om mort?

Acum nu te gândi să strici armonia cu o ceartă de zile mari. Pentru că un alt studiu arată ca și certurile duc la îngrășare, scrie noizz.ro

Cercetătorii au observat că în cazul cuplurilor care se ceartă mai des, femeile şi bărbaţii ard mai puţine calorii după o masă comparativ cu alte cupluri, care se ceartă mai puţin.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci șorici! Avertismentul medicilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri