De ce eşti înnebunită după "băieţii răi"? Vezi ce putere au asupra ta!


De ce ne plac băieţii răi? Te regăseşti în "portretul" de mai jos?


In articol:

De la prima cafea băută în compania unui tip dur, ştii un lucru clar: TU îl poţi impresiona! Vrei să îţi demonstrezi ţie acest lucru. Îţi imaginezi cum îşi mărturiseşte dragostea nebună pentru tine deoarece cade pradă iremediabil farmecelor tale. Instinctiv, orice femeie doreşte să fie considerată „deosebită, fatală, ameţitoare, unică…” de către un bărbat complicat şi greu de mulţumit.

Citeste si: 7 lucruri pe care să NU le faci niciodată în pat dacă vrei să ai o relaţie frumoasă! Vezi de ce nu e bine să mimezi orgasmul!

E o cucerire care-ţi consolidează încrederea în tine. Aşa că nu te poţi abţine să nu-i arăţi acestuia, dar şi ţie, că îl poţi seduce. În plus, instinctul matern îţi spune că acest bărbat cu exterior dur are cu siguranţă şi o latură sensibilă, una care abia aşteaptă să fie descoperită… de tine.

Mai mult, eşti convinsă că a avut de trecut multe obstacole în viaţa sa, fapt care l-a făcut să-şi interiorizeze sentimentele.

De ce ne plac băieţii răi? Propunerile lor indecente, atingerea bruscă şi intensă...

Aşa că are nevoie de o femeie cu putere mare de înţelegere, una care să-l ajute să se regăsească, iar tu te potriveşti atât de bine descrierii!

Şi de ce să nu recunoaştem şi importanţa planului sexual? Propunerile lor indecente, atingerea bruscă şi intensă… nu ne lasă indiferente.

Citeste si: Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Un bărbat dur, chiar insensibil ne face să ieşim din zona noastră de confort şi să păşim pe un tărâm necunoscut. În mod normal nu am concepe atracţia faţă de un asemenea bărbat. Atunci când suntem, însă, în prezenţa lui, ne pierdem logica gândirii! Instinctiv, ne dorim pe plan sexual pe cineva care să ne pună pe jar, iar el este dispus să se joace cu raţiunea noastră.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să faci dragoste ca să nu te mai uite niciodată. Va rămâne numai al tău!

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Vanilla sex. Tu știi ce înseamnă? Practica care a înnebunit tinerele fete

Judith Krantz, autoarea unor bestselleruri erotice, s-a stins la 91 de ani

HOROSCOP. Semnele zodiacale predispuse la adulter. Peștii sunt între îngeri și demoni, Gemenii jonglează cu doi parteneri


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Soția lui Jorge l-a iertat pe artist după ce a înșelat-o: „Nimeni nu e perfect”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri