Daniela Iliescu, reacție după ce Culiță Sterp a fost căutat de poliție la Survivor România: ”Cu fiecare zi..."


Culiță Sterp a fost de negăsit în jungla din Republica Dominicană după ce a plecat de lângă coechipieri. Ce mesaj i-a lăsat Daniela Iliescu?


In articol:

Culiță Sterp a luat decizia de a-și pune ordine în gânduri și de a-și analiza întregul parcurs la Survivor România, astfel că a plecat de lângă colegii săi și s-a retras în mijlocul pădurii din Republica Dominicană.

Faimosul nu a luat cea mai bună decizie, căci s-a rătăcit de ceilalți și a fost căutat de întreaga echipă de producție, dar și de poliție. La aflarea veștii, Daniela Iliescu i-a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare.

Daniela Iliescu i-a lăsat un mesaj lui Culiță Sterp după ce a aflat că a fost căutat de poliție la Survivor România

Culiță Sterp a speriat întreaga echipă de la Survivor România atunci când a luat decizia de a pleca de lângă coechipierii lui și de a-și pune ordine în gânduri.

Faimosul a plecat prea departe de tabără, așa că s-a rătăcit.

După zece ore de căutări, Culiță Sterp a fost găsit teafăr și nevătămat, însă puțin speriat: ”Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era... 

Citeste si: Culiță Sterp s-a certat cu Zanni! „De la persoane cum ești tu, nu mă așteptam să mă vorbească pe la spate!”

daniela iliescu mesaj
Daniela Iliescu a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare atunci când a aflat că iubitul ei este de negăsit în jungla dominicană[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf.  M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume ”, i-a povestit Culiță lui Zanni după ce s-a întors în tabăra Faimoșilor.

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

daniela iliescu despre culita sterp
Daniela Iliescu îi va dărui lui Culiță Sterp primul copil[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Chiar dacă a fost extrem de îngrijorată la aflarea veștii, Daniela Iliescu a preferat să ia lucrurile cu calm, așa că a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de Culiță. În dreptul fotografiei, viitoarea mămică a lăsat un mesaj cel puțin emoționant: ”Cu fiecare zi mai aproape, cu fiecare zi mai puternici..."


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Raluca Dumitru de la Survivor România simte presiunea jocului: "Noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate!"

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! "După ce mama s-a prăpădit, un ziar a scris: "Este pedeapsa Lui Dumnezeu că este homosexual!”

Mellina a părăsit competiția Survivor România 2021! "Furnicuța... OUT!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri