Raluca Dumitru de la Survivor România simte presiunea jocului: "Noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate!"


Abia intrate de câteva zile în competiția supraviețuirii și deja s-au lămurit de cum stau lucrurile în cazul strategiilor!


In articol:

Eliminarea Mellinei din competitia Survivor România 2021  a declanșat comentarii de tot felul în mediul online pentru întreg publicul telespectator al show-ului fenomen difuzat de Kanal D.

Echipele aveau nevoie de forțe proaspete pe traseele dificile ale Mării Caraibelor și cele de pe uscat din taberele special amenajate ale junglei dominicane.

Lupta cu foamea este cea mai dificilă pentru concurenții echipei  Faimoșilor și a  Războinicilor. După o serie de înfrângeri repetate în fața Faimoșilor, membrii echipei Războinicilor au fost bucuroși pentru să vadă că au noi coechipieri ce intră în competiție pentru a-i ajuta să ajungă la premiile mult râvnite.

Raluca Dumitru la Survivor România
Raluca Dumitru la Survivor România[Sursa foto: PixaBay]

După o săptămână, cele două faimoase, Irisha și Raluca Dumitru, au dezbătut câteva impresii după ce au intrat de câteva ori, pe traseele din Republica Dominicană.

Raluca Dumitru: "Dacă nu o să iasă nimeni de la Faimoși, în această săptămâna, o să se liniștească apele... pentru că cel puțin două săptămâni dacă ei o să piardă jocul de imunitate...

E clar că o să ies în prima săptămână eu sau Irina sau invers... Deci noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate! Eu asta cred..", a încheiat Raluca.

Cine e Irina Ceban (Irisha) de la Survivor România 2021?

Citeste si: Patru concurente noi intră în echipă la Survivor România 2021! Despre cine este vorba?

Irina Cevan Survivor Romania
Irina Cevan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Roxana Nemeș de la Survivor România 2021 face noi dezvăluiri: "Din păcate trebuie să mai fac o serie de analize"

Emisiunea Bravo ai stil! a devenit o rampă de lansare pentru Irina Ceban din Republica Moldova. În viața profesională, aceasta este cântăreață și stilist vestimentar și a ajuns până în marea finală a emisiunii de stil ce a consacrat-o. La o vârstă destul de fragedă de 26 de ani, tânăra Irisha s-a mutat din Chișinău, tocmai în București, capitală care da ora exactă.

Pentru că visul ei era moda, Irina Ceban a urmat două școli de stiliști pentru perfecționarea hobby-ului ei, în România și America. Cu siguranță, dacă ar fi câștigătoarea marelui premiu Survivor România 2021, ar investi în ceea ceea ce ar pune-o în valoare pe ea, conform visurilor ei.

Raluca Dumitru, fosta prezentatoare tv, este concurentă la Survivor România

Citeste si: None de la Puterea Dragostei îl atacă dur pe Jador pentru nominalizarea Anei Porgras! „S-a împiedicat în trei cuvinte...”

Raluca Dumitru Survivor Romania
Raluca Dumitru [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Culiță Sterp și-ar fi dorit să vadă această fotografie! Daniela Iliescu și-a dezvăluit burtica de gravidă

Provocarea a venit și în viața Ralucăi Dumitru, în vârstă de 34 de ani a acceptat să între în competiția ce presupune un echilibru atât psihic, cât și fizic pentru traseele Republicii Dominicane. Pentru că a cochetat cu modellingul și ulterior a ajuns și în televiziune, aceasta a prezentat și un matinal pentru un anumit trust.

 

Pregătirea ei pe plan sportiv nu este una de performanță, ci este una mai degrabă de întreținere în formă cu pilates și aerobic. În opinia ei, doar după o perioadă de acomodare poate cu adevărat arăta ceea ce poate face în competiție și este posibil că începutul să fie dificil din cauza emoțiilor.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities - 27 noiembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gală

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

PORTRET MARIA SPERANȚA: Cine este și ce profesie are fiica actriței, Adrianei Trandafir

DRAGOSTE NOUĂ - 2022 HOROSCOP. Descoperă ce zodie își schimbă locuința în 2022!

MARI CHELTUIELI: BERBEC 2022 - Horoscop. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Berbec în noul an!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

2022 TAUR Horoscop. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Taur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri