Mellina a părăsit competiția Survivor România 2021! "Furnicuța... OUT!"


Eliminarea concurentului de la Survivor România a fost din echipa Războinicilor! Mellina a fost cea care a plecat acasă!


In articol:

Ultimul consiliu al ediției de duminică seara de la Survivor România 2021  a fost unul surprinzător pentru mulți telespectatori ai emisiunii fenomen difuzată de postul Kanal D.

În primul joc de imunitate, echipa Războinicilor  a fost cea care a pierdut jocul.

Concurentul propus pentru eliminare de către echipă a fost Mellina. Nu a fost o surpriză pentru nimeni pentru că aceasta și-a exprimat dorința de a fi votată pentru eliminare.

Mellina: „ Gata! Mellina afară! Puteți să mă votați! Pentru că sunt la fel de împăcată cu ideea de pleca, cum sunt cu ideea de a sta. S-au întâmplat foarte multe lucruri, unele m-au consumat foarte tare, altele pot să le duc în continuare.

Unele mă consumă în continuare, este un amalgam cu de toate. Știi cum este aia cu shaorma cu de toate?! Eu sunt 50%– 50%.”

Mellina a tras lozul necâștigător al voturilor publicului și a fost eliminată de la Survivor România 2021!

Citeste si: Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Citeste si: Zanni a atacat-o DUR pe Elena Marin de la Survivor România! “Ești șarpe! Eu nu îți mai permit teatrul ăsta aici!”

Al doilea joc de imunitate a fost pierdut de către Faimoși. După strategii și strategii despre cum să se voteze, membrii echipei Faimoșilor   l-au votat pentru eliminare pe Jador.

La consiliu, concurenții favoriți ai fiecăreia dintre echipe au fost: Albert la Războinici și Zannidache la Faimoși.

La rândul lor, aceștia au fost nevoiți să facă o nominalizare din echipa, din care fac parte. Albert l-a propus pe Sorin și a menționat că este doar pe criteriu sportiv. Zannidache a votat-o pe Elena, din punct de vedere strategic pentru că știa că în repetate rânduri a fost favorita publicului. Concurentul care a strâns cele mai puține voturi din partea publicului între Mellina, Sorin, Elena Marin și Jador a fost… Mellina.

Dorința Mellinei nu mai era atât de mare pentru a rămâne în competiție și îi era din ce în ce mai greu, pentru că inclusiv din punct de vedere psihic aceasta cedase.

În momentul în care și-a luat "la revedere" de la colegi și a luat făclia aprinsă pentru a ieși din platoul de filmare al consiliului, Mellina a precizat cu zâmbet pe față: "Furnicuța... OUT!"


Abonează-te pe

Citește și:

Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Zanni a atacat-o DUR pe Elena Marin de la Survivor România! “Ești șarpe! Eu nu îți mai permit teatrul ăsta aici!”

Ana Porgras nu se întoarce în competiția Survivor România! Faimoasa este în drum spre România

DESCOPERĂ: Cine este CRISTINA DUMITRESCU, soția lui Chef Florin Dumitrescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri