Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! "După ce mama s-a prăpădit, un ziar a scris: "Este pedeapsa Lui Dumnezeu că este homosexual!”


Leonard Miron a povestit plângând despre cele mai grele momente ale vieții sale!


In articol:

Asumarea orientării sexuale poate fi extrem de dificilă pentru o parte din vedetele autohtone pentru simplul motiv că își pot pierde din start publicul feminin sau chiar trebuie să se lupte cu prejudecățile pe care românii le au încă din cele mai vechi timpuri.

Leonard Miron, fost prezentator tv și însoțitor de zbor, a trecut prin perioade grele în viața sa, după ce a recunoscut public acum câțiva ani chiar într-o emisiune a postului Kanal D: "Şi dacă sunt gay, care e problema?!", a spus atunci Leonard asumându-și public orientarea sa sexuală fără să se mai gândească la opinia publică.

Persoana dragă lui, cea mai afectată de întreaga situație, a fost mama lui care a înțeles până la urmă situația. Fostul prezentator se află într-o relație cu Miguel de aproape 20 de ani și locuiesc departe de România, tocmai în Marea Britanie.

Leonard Miron suferă de cancer pancreatic!

În urmă cu 6 ani, mama sa a decedat în urma unui cancer pancreatic. Invitat la emisiunea Teo Show, Leondard Miron a răspuns unui tun de întrebări legate de viața lui. Cu o sinceritate debordantă, Leonard a povestit cu lacrimi în ochi care a fost cel mai dur moment pentru el.

“Cred că cel mai deranjant titlu, nu a fost referitor la mine, dar a fost un titlu care a făcut referire la mama.

Și după ce mama s-a prăpădit….”, a început să plângă tare în timp ce povestea.

Citeste si: Leonard Miron are cancer pancreatic. Cum arată acum şi ce spune despre boala care îl macină: "Mă doare"

Leonard Miron cu ochii în lacrimi!
Leonard Miron cu ochii în lacrimi, la Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ilinca Vandici a vorbit despre pierderea tatălui ei! “M-a așteptat ca să ne luăm “Rămas bun!” și să ne spunem ultimele cuvinte!"

“Un ziar a scris: "Este pedeapsa Lui Dumnezeu, bătaia Lui Dumnezeu că este homosexual!”, a povestit acesta cu lacrimi în ochi despre duritatea articolului care a fost prezentat opiniei publice.

Puțini sunt cei care știu că Leonard Miron suferă fix de aceeași boală ca și mama lui: “În momentul în care mi-am aflat diagnosticul, acum trei ani, de cancer pancreatic.. Gândul meu de atunci a fost ce o să facă Miguel, fără mine?”, a comentat fostul prezentator.

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri