CUTREMUR în România! L-ați simțit?


Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 pe scara Richter a avut loc, cu puțin timp în urmă, în judetul Vrancea!

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 pe scara Richter a avut loc, cu puțin timp în urmă, în judetul Vrancea, la o adâncime de 92 de kilometri. Acesta este al doilea seism produs în zona seismică Vrancea în doar câteva ore.

Institutul Național pentru Fizica Pământului a anunțat că un seism a avut loc, la ora 10.53, în zona seismică Vrancea, în județul Vrancea, acesta având magnitudinea 3.5 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 92 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea localităților Odobești (36 km), Panciu (40 km), Onești (43 km), Târgu Ocna (49 km), Focșani (50 km).

Citeste si: Ce produce la fel de multă plăcere ca un act sexual. O poți face și la birou!

Potrivit INFP, tot joi, la ora 3.52 în județul Buzau a avut loc un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter, la adâncimea de 126 de km.

Citeste si: Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! Totul a fost ținut secret până acum!


Citește și:

Ce produce la fel de multă plăcere ca un act sexual. O poți face și la birou!

Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! Totul a fost ținut secret până acum!

Sărmăluţe cu brânză: reţeta perfectă pentru zilele de vară

Două ingrediente și 20 de minute! Doar atât și o prăjitură fabuloasă este gata!

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri