Sărmăluţe cu brânză: reţeta perfectă pentru zilele de vară


Suntem în toiul verii şi toată lumea e în căutare de mâncăruri care se prepară rapid şi se pot mânca direct de la frigider.

Iată o reţetă delicioasц de sărmăluţe cu brânză, un preparat excelent, care se poate consuma în orice moment a unei zile călduroase de vară.

Citeste si: Otrava din bucătărie. Ce te îmbolnăvește de cancer și faci în fiecare zi

Ingrediente pentru 4 porţii:

20 de frunze foi de viţă

200 grame branză dulce

100 grame telemea

50 grame de orez

50 grame de ceapă

30 ml de ulei

1 legatură de mărar

400 ml suc de roşii

20 grame sare

2 grame piper

Citeste si: Două ingrediente și 20 de minute! Doar atât și o prăjitură fabuloasă este gata!

Mod de preparare

Ceapa tocată mărunt se călește în ulei, apoi se adaugă orezul, se amestecă bine și se fierbe 10-15 min, până se umflă orezul, după care se lasă la răcit.
Se opăresc foile de viţă în apă clocotită aproximativ 1-2 minute, se scurg de apă și se lasă la răcit.
Într-un vas se combină brânza de vaci, telemeaua rasă, mărarul tocat și compoziția de orez, apoi se amestecă ușor.
Cu acesta compoziție se împachetează sărmăluțele în foi de vită, se așează într-un vas, se toarnă deasupra sucul de roșii apoi se introduce la cuptor timp de 30-40 de minute. 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri