Ce produce la fel de multă plăcere ca un act sexual. O poți face și la birou!


Nici nu îți poți imagina că există ceva ce poți face în orice loc, cu oricât de multă lume în jur și poți ajunge pe culmile extazului!

Un studiu vine să explice ce se întâmplă în creierele noastre atunci când ne decidem să cumpărăm muzică nouă şi să o ascultăm. Specialiştii susţin că muzica nouă activează aceleaşi zone din creier asociate cu o noapte pasională sau o gustare delicioasă. Mai mult, cu cât ascultătorului îi place mai mult ceea ce ascultă, cu atât devin mai puternice conexiunile din zona cerebrală asociată cu recompensarea.  

Citeste si: Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! Totul a fost ținut secret până acum!

„Atunci când oamenii ascultă o bucată muzicală pe care nu au mai auzit-o până atunci, activitatea lor cerebrală ne poate indica dacă le place sau dacă o vor cumpăra. Acest lucru se observă la nivelul nucleului accumbens care este implicat în formarea aşteptărilor cu potenţial recompensator. Tocmai această creare a aşteptărilor face ca muzica să fie atât de puternică din punct de vedere emoţional. În studiul nostru am constatat că nivelul de activitate produs de o melodie în nucleului accumbens determină suma de bani pe care individul este dispus să o plătească pentru a obţine bucata muzicală”, a explicat coordonatorul studiului, Valorie Salimpoor. 

În studiu, participanţii supuşi unei scanări cu RMN (rezonanţă magnetică funcţională) au ascultat 60 de fragmente muzicale pe care nu le mai auziseră până atunci şi apoi au declarat cât de mult ar licita pentru fiecare în parte. 

Astfel că, acest studiu vine să confirme că muzica ajută atât la controlul durerii, dar poate să facă mai mult decât atât, poate să producă plăcere! 

Citeste si: Două ingrediente și 20 de minute! Doar atât și o prăjitură fabuloasă este gata!


Citește și:

Sunt pe LISTA NEAGRĂ a iubirii. Aceste zodii vor suferi întreaga viaţă

Ce spune Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol

Eros Ramazzotti divorțează! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist este cumplit!

Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”

Horoscop astăzi, luni 21 septembrie 2020. O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Povestea lui Radu, băiatul cu ochi de înger, care deși trăiește NU există

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri