Cum se prepară cei mai buni burgeri de casă, cu carne de vită şi de porc: secretele deliciosului „Insanity Burger”, reţeta lui Jamie Oliver


Chiar dacă America este considerată patria hamburgerului, se pare că moda chiftelelor în chiflă ar fi pornit de la imigranţii germani din Hamburg care au ajuns in SUA în secolul al XIX-lea şi au început să vândă bucăţile imense din carne de vită.  Burgerul modern, aşa cum îl ştim astăzi, ar fi fost inventat în statul Wisconsin. În 1885, Charles Nagreen a început să vândă la târguri locale chiftelele clasice sub formă de sendvişuri numite hamburgeri. În timp, burgerul a devenit tot mai complex, cu tot mai multe ingrediente şi sosuri. „Insanity Burger”, reţeta lui Jamie Oliver 

 

Ingrediente: 

 

500 gr carne tocată, 

 

amestec de porc şi de vită 

 

6 felii bacon (opţional) 

 

sare piper 

 

ketchup dulce 

 

muştar dulce 

 

2 cepe roşii mari 

 

6 felii de gouda, emmentaler sau orice tip de caşcaval doriţi 

 

6 chifle pentru hamburger 

 

maioneză 

 

3-4 castraveţi muraţi 

 

salata iceberg sau salată verde, clasică  -  8 sau 10 frunze 

 

Vezi cum se prepara pe pagina urmatoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu prezice un dezastru si un cutremur puternic! "Sa ne rugam!"

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Adelina Pestritu, invidioasa pe Victor Slav! Care este motivul? Dezvaluirea a fost facuta de frumoasa bruneta in show-ul "Vulturii de Noapte"

Iulia Albu, aparitie SOCANTA pe strazile din Milano. S-a cutremurat orasul cand a iesit Domnita de Alba la plimbare. Imagini dementiale cu fashion editor-ul. VIDEO EXCLUSIV!

Ispita Nicoleta: "Fac sex pentru bani"! Blondina a recunoscut cati barbati au trecut prin patul ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura de foi cu miere Albinița. Se prepară în câțiva pași rapizi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri