Cum să-ți decolorezi părul acasă


Atunci când vine vorba despre vopsirea părului, există nenumărate persoane care își doresc o schimbare. Însă știați cum puteți face decolorarea chiar la voi acasă?


In articol:

Aflați din rândurile următoare care este modalitatea prin care vă puteți decolora părul, chiar acasă.

În plus, descoperiți și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați, dar și alte câteva sfaturi importante.

 

Cum să-ți decolorezi părul acasă

cum sa-ti decolorezi parul acasa

Cum să-ți decolorezi părul acasă

[Sursa foto: pexels.com]

În primul și-n primul rând, trebuie să ne folosim de mănuși. În caz contrar, pielea noastră va deveni albă și vor apărea dureri. Apoi, înainte de a ne apuca propriu-zis de decolorarea părului nostru, va trebui să citim cu atenție instrucțiunile de utilizare ale cremei de decolorare pe care o folosim sau a decolorantului.

PASUL 1. Secționarea părului

Începem procesul de decolorare a părului, prin secționarea acestuia. În primul rând, vom împărți părul în două părți, cât se poate de egale, până de creștetul capului, nu până în partea din față. Apoi la spate, vom lua 2 secțiuni, iar în față, în loc să luăm o secțiune pe mijloc, pe care să o împărțim în două secțiuni, vom lua o singură secțiune pe mijloc pornind din față, pentru că aceasta trebuie decolorată ultima.

În părțile laterale ale acestei secțiuni din partea din față, mijloc, vom mai secționa părul o dată.

De asemenea, de menționat este și faptul că nu se recomandă să aplicăm decolorant pe părul umed. Acesta se aplică doar pe părul uscat, pentru că, cu cât părul este mai umed, cu atât produsul se va dilua mai mult în păr.

pasi pentru decolorarea parului

Cum să-ți decolorezi părul acasă

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Cum să-ți faci manichiura dacă vrei să fii la modă? ”Se poartă tot ceea ce ne transmite natură.”

PASUL 2. Decolorarea se începe întotdeauna din spate

Așadar, acum că ne-am ocupat de secționarea corectă a părului, putem începe decolorarea acestuia. Prin urmare, vom începe acest proces din spate, acolo unde avem cele 2 secțiuni formate. Deși majoritatea persoanelor care își decolorează părul acasă, obișnuiesc ca șuvițele pe care le decolorează să fie groase, se pare că acest lucru este greșit.

Prin urmare, șuvițele pe care le vom lua trebuie să fie secțiuni fine, pe care vom aplica produsul de decolorare, punând prima dată produs cu ajutorul unei pensule speciale, iar apoi vom masa secțiunile cu mâinile, pentru ca produsul să pătrundă mai ușor. Cu cât adăugați mai mult produs, cu atât va fi mai bun rezultatul!

Așadar, din cele două secțiuni formate în spate, vom lua rând pe rând șuvițe mai fine de păr, pe care adăugăm produs și ne asigurăm că nu omitem niciun loc. În timpul în care vom termina această parte, putem verifica primele noastre șuvițe în modul următor: cu ajutorul mâinilor, vom îndepărta produsul dintr-o mică zonă pentru a putea observa dacă produsul și-a făcut deja efectul sau nu. În funcție de rezultat, dacă ne dorim să obținem un altul, vom așeza produsul înapoi pe șuvițe, cu mâinile.

Acest proces se va pune în aplicare pentru tot restul părului. De asemenea, vom lua fiecare secțiune în parte, iar pe fiecare șuviță fină din secțiune, vom aplica produs cu pensula, iar apoi vom masa cu mâinile, pentru a pătrunde corespunzător.

par decolorare

Cum să-ți decolorezi părul acasă

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

PASUL 3. Părul se acoperă cu o pungă sau cu un sac

Ca de fiecare dată după ce ne-am decolorat părul, este nevoie să îl și acoperim, fie cu o pungă, fie cu un sac. Atenție însă! Este important ca acest pas să nu lipsească, pentru că toată căldura care iese din cap, va accelera procesul de decolorare.

Cu toate acestea, dacă se va usca, din cauza faptului că este prea cald, iar decolorantul de pe șuvițe devine ca o cremă, e semn clar că nu va mai funcționa decolorarea. Prin urmare, pentru a nu se întâmpla acest aspect, înainte de a vă pune o pungă în cap care să acopere tot părul, vom pulveriza puțină apă, la fiecare 10 minute, din cele 30 pe care trebuie să le petrecem cu punga în cap.

decolorare par

Cum să-ți decolorezi părul acasă

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Care este cauza reală a căderii părului. ,,Este cauza hormonală”

PASUL 4. Părul se clătește

A venit timpul să și clătim părul nostru. Așadar, cel mai important aspect de care trebuie să ținem cont aici, este să avem grijă la ochi, pentru că decolorantul este un produs foarte puternic. Pot apărea dureri, iar în cel mai rău caz, pot apărea și leziuni permanente.

De asemenea, apa cu care ne vom clăti părul nu trebuie să fie nici prea caldă, dar nici prea rece, ci mai degrabă potrivită. În caz contrar, porii se vor închide sau se vor deschide mult prea repede, ceea ce nu ne dorim să se întâmple.

cum decolorez parul acasa

Cum să-ți decolorezi părul acasă

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Cum ne tratăm eficient cicatricile. „Are nevoie de ceva timp pentru a se regenera”

PASUL 5. Utilizarea unui toner

În primul și-n primul rând, de menționat este faptul că trebuie să utilizăm tonerul potrivit. Așadar, dacă ne dorim să obținem o nuanță de blond deschis, dar pigmentul de dedesubt este cald, atunci nuanța de blond deschis va răci culoarea galbenă și vom obține nuanță potrivită de blond deschis.

par decolorat acasa

Cum să-ți decolorezi părul acasă

[Sursa foto: pexels.com]

Citește și: Cum aplicăm corect anticearcănul. „Mergem pe teoria complementarității."


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să-ți faci manichiura dacă vrei să fii la modă? ”Se poartă tot ceea ce ne transmite natură.”

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

De ce se subțiază părul. „De obicei, este vinovat stilul de viață”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce reprezintă sărbătoarea de Crăciun
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri