Cum să prepari șnițele ca la restaurant. Care este ingredientul secret


Șnițelele sunt un preparat adorat de multă lume. Pe lângă gustul nemaipomenit, acestea sunt ușor de pregătit. Cu toate că majoritatea gospodinelor gătesc destul de des șnițele, acestea nu au același gust ca la restaurant.


In articol:

Pentru a fi la fel de gustoase, există câțiva pași care trebuie urmați, dar și un ingredient secret.

Șnițelul, un preparat adorat în toată lumea

snitel ingrediente

Ingredientul secret pentru șnițel

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Cum își câștigă Daniela Crudu banii, după ce a renunțat la televiziune

Șnițelele sunt o opțiune foarte bună atunci când preparăm o masă. Fie că le facem din carne de pui, curcan sau porc, acestea sunt ușor de făcut și pot rezista câteva zile în frigider. De asemenea, șnițelele pot fi combinate cu diverse garnituri, precum cartofi, legume sau piure.

De cele mai multe ori, acestea sunt preferate de copii. Chiar dacă rețeta este simplă, atunci când sunt preparate în casă, șnițelele nu arată și nici nu au același gust, ca cele de la restaurant. Acest fel de mâncare este consumat în întreaga lume, datorită avantajelor pe care le are: este delicios, rapid de preparat și nu este costisitor. Șnițelele sunt regăsite în meniurile multor restaurante, dar și în cele de tip fast-food.
De cele mai multe ori, șnițelele comandate sunt diferite de cele preparate în propria bucătărie. Pentru a fi perfecte, acestea trebuie să aibă o crustă aurie, iar carnea din interior să fie suculentă.

Ce ingredient se pune în aluatul pentru șnițele

cum se gateste snitelul

Cum se gătesc șnițelele

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Ce veste a dat Avocatul Poporului pentru Elena Udrea. Este informația momentului

Pentru ca acest fel de mâncare să fie perfect, aluatul trebuie să fie preparat cu mare atenție. Se pare că pentru șnițele gustoase, este nevoie de un ingredient secret, care este destul de rar folosit în bucătărie. Foarte mulți bucătari adaugă în respectivul aluat, Coca-Cola. În rețeta clasică, bucata de carne trebuie trecută printr-un amestec de făină, ou și pesmet, iar ulterior va fi prăjită în baie de ulei. Pentru ca aluatul să fie mai aerat, gospodinele pot adăuga două linguri din celebrul suc. Băutura carbogazoasă va face ca șnițelele  să nu mai absoarbă atât de mult ulei. În cazul celor care nu vor să folosească suc în rețetă, îl pot înlocui cu apă minerală.

Trucuri pentru prepararea snițelelor

Există câteva trucuri pentru atunci când ne dorim să gătim acest preparat. Spre exemplu, uleiul din tigaie trebuie să fie foarte bine încins, înainte să adăugăm carnea. De asemenea, carnea pentru şniţele trebuie feliată în bucăţi potrivite, dar nu prea groase, pentru că nu se vor prăji cum trebuie.

Citeste si: Cât de bun este ceaiul de rozmarin. Are foarte multe benficii asupra sănătății


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kilograme în 10 zile. Ce dietă a ținut vedeta

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Zodiac chinezesc 25 august 2022. Dragonul va avea parte de o perioadă benefică din punct de vedere financiar!

Vlăduța Lupău și-a reluat evenimentele. Cu cine își lasă bebelușul și ce îi dă să mănânce

Cum aplici corect rujul. Care sunt cei 7 pași pentru un make-up reușit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Sfatul zilei de vineri, 30 septembrie. Află ce zodie va trece printr-o despărțire
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri