„Cum să mă las de fumat, Părinte Porfirie?” Răspunsul care te ajută să te lași imediat


Părinte Teofil Părăian a raspuns la multe intrebari care ne framanta pe toti, dar iata ce a spus ca trebuie sa facem ca sa ne lasam de fumat

„Cum să mă las de fumat, Părinte Porfirie?” Răspunsul care te ajută să te lași imediat. Părinte Teofil Părăian, fumatul este patimă, este păcat?

Păi, prima dată dacă fumezi o ţigară, e păcat, iar dacă fumezi mai multe, e patimă. De ce? Pentru că e o practică nejustificată în existenţa umană. Nu-i ca şi când ai mânca. Este o treabă în plus şi nu poţi fi şi cu Dumnezeu şi cu fumatul.

Citeste si: Veste cumplită despre starea Zinei Dumitrescu: ”Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece”

Citeste si: Dieta Metabolică durează 13 zile și te scapă de 7-10 de kilograme, fără să te mai îngrași înapoi

„Cum să mă las de fumat, Părinte Porfirie?” Răspunsul care te ajută să te lași imediat

La mine mai vin oameni la spovedit, oameni care spun că ţin posturi, se roagă şi le spun că: „Da, numai că pe acestea toate ţi le şi afumi”.

Cel mai bine este să fii liber. Liber de orice, iar dacă eşti liber de orice, eşti liber şi de fumat. Sunt unii care au şi circumstanţe atenuante pentru fumat, de exemplu, în Paza celor cinci simţuri nu e foarte clară atitudinea Sfântului Nicodim Aghioritul în privinţa fumatului. Dar eu sunt împotriva fumatului, total!

„Părinte Porfirie, cum să mă las de fumat?”

citeste continuarea pe ortodoxia.me


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Impresara Anamaria Prodan are planuri mari de viitor. Vrea să adopte un copil!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri