Cum să faci pate din somon afumat? Avem cea mai bună rețetă!


Cum să faci pate din somon afumat? Avem cea mai bună rețetă!

În plină pandemie, din păcate nu mai putem să ne bucurăm de o masă bogată la restaurant și, prin urmare, trebuie să ne orientăm către rețete pregătite acasă pentru noi și cei dragi. Dacă ești în grabă și vrei să pregătești ceva rapid și delicios, este foarte simplu să prepari un aperitiv care este și gustos și rafinat în același timp și avem pentru tine rețeta perfectă.


In articol:

Cum să faci pate din somon afumat? Avem cea mai bună rețetă! În plină pandemie, din păcate nu mai putem să ne bucurăm de o masă bogată la restaurant și, prin urmare, trebuie să ne orientăm către rețete pregătite acasă pentru noi și cei dragi.

Dacă ești în grabă și vrei să pregătești ceva rapid și delicios, este foarte simplu să prepari un aperitiv care este și gustos și rafinat în același timp și avem pentru tine rețeta perfectă.

Cum să faci pate din somon afumat? Avem cea mai bună rețetă!
Cum să faci pate din somon afumat? Avem cea mai bună rețetă!

Ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara pate din somon afumat

Pentru a găti această rețetă delicioasă, ai nevoie de următoarele ingrediente: 200 de grame de somon afumat, tăiat în bucatele mici, 50 de grame de unt nesărat, 12 linguri de zeamă de lămâie, 4 linguri de smântână grasă, o lingură de frunze de ceapă verde sau chives tocate mărunt, un praf

de boia iute, sare și piper după gust, câteva feliuțe de pâine prăjită pentru servit.

Citeste si: Cum să pregătești ciorba de spanac cu ou? Un adevărat deliciu!

Cum prepari pate din somon afumat

Este o rețetă foarte ușoară care nu prezintă deloc dificultate în preparare. Timpul necesar pentru gătit este foarte mic, respectiv de 10 minute.

Cu ingredientele mai sus menționate poți pregăti 4 porții delicioase. Astfel, pune somonul afumat și untul în blender și amestecă compoziția până ce obții o pastă fină. Scoate pasta din blender, apoi adaugă zeama de lămâie, smântână, boia iute și frunzele de ceapă verde. Amestecă bine ingredientele și adaugă sare și piper după gust. Împarte pateul în 4 recipiente mici, astfel încât să ai disponibile 4 porții și pune-le la frigider pentru o jumătate de oră, înainte de a le servi.
Mâncarea este perfectă pentru servit, alături de pâine prăjită. Pofta bună și multă distracție alături de oaspeții tai. Suntem convinși că îi vei impresiona cu această rețetă delicioasă și ușor de preparat oricând la tine acasă.   


Abonează-te pe

Citește și:

Sarmale cu pește. Rețetă tradițională din Dobrogea

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit, după doar un an de la nuntă: „Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Elemente care contează atunci când alegi cărucioare pentru copii

Nicoleta Dragne, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre relația sa cu Dan Alexa: „Dacă eu te bat, sunt cu tine?!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri