Cum sa devii MAGICIAN: "Atunci când crezi ceva, te identifici cu ceea ce crezi şi devii acel lucru"


Oamenii sunt nişte magicieni foarte puternici. Atunci când crezi ceva, te identifici cu ceea ce crezi şi devii acel lucru.

Acest act de magie este foarte puternic, si el devine posibil tocmai pentru că suntem Dumnezeu, Viaţa, Intenţia. Noi avem puterea să fim ceea ce suntem, dar nu mintea raţională este cea care controlează aceasta putere, ci convingerile noastre.

Totul se rezumă la convingeri. Existenţa noastră, viaţa noastră sunt guvernate de ceea ce credem.
Sistemul de convingeri pe care ni l-am creat este precum o cutiuţă în care ne-am aşezat singuri şi din care nu mai putem scăpa pentru că nu credem că putem scăpa. Aceasta este situaţia în care ne aflăm.

Oamenii îşi creează singuri propriile limitări. Ei sunt singurii care afirmă ce este şi ce nu este posibil. Apoi, aceste limitări devin pentru ei realitatea, pentru că ei cred în ele.
Profeţiile toltecilor afirmă că urmează să apară o lume nouă, o umanitate nouă, în care oamenii îşi vor asuma responsabilitatea pentru convingerile lor, pentru vieţile lor. A sosit timpul ca fiecare dintre dumneavoastră să devină propriul său guru. Nu trebuie să vă spună altcineva care este Voinţa lui Dumnezeu.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri