Avertizare cruntă făcută de Dr. Monica Pop: ”Orice om are celule canceroase în sânge. Dar se îmbolnăvesc doar cei care fac aceste greşeli...”


Doctorul Monica Pop a trecut prin momente cumplite atunci când a fost diagnosticată cu cancer, dar a reuşit să ţină boala în frâu.

Invitată în cadrul unei emisiuni, ea atras atenţia asupra greşelilor pe care le fac oamenii bolnavi. Mai exact, ea susţine că toţi avem celule maligne în organism, însă sunt eliminate de sistemul imunitar. Problema apare, însă, atunci când imunitatea scade, scrie WOWbiz.ro.

 Cunoscutul medic oftalmolog a explicat, în cadrul unei emisiuni la TV, de ce scade imunitatea şi se ajunge la cancer.

”Imunitatea scăzută îi caracterizează pe români, în mod special. Factorii care duc la scăderea imunităţii sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn şi alimentaţia, adică lipsa proteinelor. Un medic infecţionist spunea că niciodată să nu pleci de acasă fără să mănânci proteine, un ou sau puţină brânză sau iaurt. De asemenea, vaccinul antigripal e foarte eficient. Eu îl fac de 8 ani şi niciodată nu am avut nicio răceală puternică, nici când făceam chimioterapie şi aveam imunitatea scăzută”, a spus ea în cadrul unei emisiuni.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri