Află din rândurile următoare cum să prepari friptura de miel după rețeta lui chef Alexandru Sautner.
Chef Alexandru Sautner are mai bine de 33 de ani experiență în domeniul gastronomic, timp în care s-a făcut remarcat prin intermediul preparatelor sale gustoase. Cunoscutul bucătar este activ și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețelele sale gustoase pentru cele mai bune preparate.
De data aceasta, chef Alexandru Sautner a pregătit o friptură delicioasă de miel și a filmat întreg procesul, pe care ulterior l-a postat pe pagina sa de TikTok.
Rețeta de friptură de miel a lui chef Alexandru Sautner
Ingrediente:
- carne de miel;
- vin alb;
- vin roșu;
- rozmarin;
- cimbrișor;
- foi de dafin;
- usturoi;
- sare;
- ulei;
- piper boabe;
- usturoi verde.
Mod de preparare:
Chef Alexandru Sautner a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul destul de simplu, însă durează o perioadă mai lungă de timp, în care mielul trebuie să se rumenească la cuptor. De asemenea, procesul de preparare începe cu 12 ore înainte, timp în care carnea de miel trebuie să stea la marinat.
„ Astăzi pregătim friptura de miel.