Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel: „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”

Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel: „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”
Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel: „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”

Află din rândurile următoare cum să prepari friptura de miel după rețeta lui chef Alexandru Sautner.

Chef Alexandru Sautner are mai bine de 33 de ani experiență în domeniul gastronomic, timp în care s-a făcut remarcat prin intermediul preparatelor sale gustoase. Cunoscutul bucătar este activ și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețelele sale gustoase pentru cele mai bune preparate.

De data aceasta, chef Alexandru Sautner a pregătit o friptură delicioasă de miel și a filmat întreg procesul, pe care ulterior l-a postat pe pagina sa de TikTok.

Rețeta de friptură de miel a lui chef Alexandru Sautner

Citește și: Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor: „Am venit repede să iau carnea de miel.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

Ingrediente:

  • carne de miel;
  • vin alb;
  • vin roșu;
  • rozmarin;
  • cimbrișor;
  • foi de dafin;
  • usturoi;
  • sare;
  • ulei;
  • piper boabe;
  • usturoi verde.

Mod de preparare:

Chef Alexandru Sautner a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul destul de simplu, însă durează o perioadă mai lungă de timp, în care mielul trebuie să se rumenească la cuptor. De asemenea, procesul de preparare începe cu 12 ore înainte, timp în care carnea de miel trebuie să stea la marinat.

Astăzi pregătim friptura de miel.

Noi am marinat această carne de miel cu 12 ore înainte. Vin alb, vin roșu, rozmarin, cimbrișor, foaie de dafin și usturoi. După cum vedeți, eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă. O să încep să îi pun câțiva căței de usturoi. Eu nu pun altceva decât sare și ulei. Am făcut puțin piper. O să pun câteva boabe acum.
La început, eu îi pun un pahar cu apă. La cuptor cu ea. L-am ținut o oră. Începe să își lase toată savoarea. Adăugăm puțin vin alb. Încă o oră la cuptor. Tăiem usturoiul și îl punem peste el. Și acum la cuptor, încă maxim 15 minute
.”, a spus cunoscutul bucătar pe TikTok.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață. Rețeta de post a Annei Lesko: „Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies