Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel! „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”

Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel! „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”
Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel! „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”

Află din rândurile următoare cum să prepari friptura de miel după rețeta lui chef Alexandru Sautner.

Chef Alexandru Sautner are mai bine de 33 de ani experiență în domeniul gastronomic, timp în care s-a făcut remarcat prin intermediul preparatelor sale gustoase. Cunoscutul bucătar este activ și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online rețelele sale gustoase pentru cele mai bune preparate.

De data aceasta, chef Alexandru Sautner a pregătit o friptură delicioasă de miel și a filmat întreg procesul, pe care ulterior l-a postat pe pagina sa de TikTok.

Rețeta de friptură de miel a lui chef Alexandru Sautner

Citește și: Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor: „Am venit repede să iau carnea de miel.”

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

Ingrediente:

  • carne de miel;
  • vin alb;
  • vin roșu;
  • rozmarin;
  • cimbrișor;
  • foi de dafin;
  • usturoi;
  • sare;
  • ulei;
  • piper boabe;
  • usturoi verde.

Mod de preparare:

Chef Alexandru Sautner a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul destul de simplu, însă durează o perioadă mai lungă de timp, în care mielul trebuie să se rumenească la cuptor. De asemenea, procesul de preparare începe cu 12 ore înainte, timp în care carnea de miel trebuie să stea la marinat.

Astăzi pregătim friptura de miel.

Noi am marinat această carne de miel cu 12 ore înainte. Vin alb, vin roșu, rozmarin, cimbrișor, foaie de dafin și usturoi. După cum vedeți, eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă. O să încep să îi pun câțiva căței de usturoi. Eu nu pun altceva decât sare și ulei. Am făcut puțin piper. O să pun câteva boabe acum.
La început, eu îi pun un pahar cu apă. La cuptor cu ea. L-am ținut o oră. Începe să își lase toată savoarea. Adăugăm puțin vin alb. Încă o oră la cuptor. Tăiem usturoiul și îl punem peste el. Și acum la cuptor, încă maxim 15 minute
.”, a spus cunoscutul bucătar pe TikTok.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață. Rețeta de post a Annei Lesko! „Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

El știe unde e Dani Mocanu! Ce se întâmplă acum cu artistul și evenimentele la care urma să cânte, în timp ce poliția îl caută în toată România

Virgina o face praf pe Naomi în fața tuturor: "Te înjosești în halul ăsta pentru unul care...". Concurenta din Casa Iubirii NU se aștepta la o asemenea REACȚIE: "Dramatizează mult". Câștigătoarea sezonului 3 susține că Dorobanțu trebuia lăsat sub preș

VIDEO Ultimele imagini cu Ștefania Szabo în viață, doctorița moartă în Spitalul din Buzău. Scandalul în care a fost implicată înainte să moară

Cu ochii în lacrimi, Veronica pune punct cunoașterii cu Ahmed: „ Eu nu am de ce să trec prin asta. Ce vrei de la mine?”. Aflați dacă va reuși Ahmed să o împace luni, 10 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Reduceri ULUITOARE de Black Friday!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies