Cum faci ciorba macelareasca - Reteta pe care doar bunicii mai stiu sa o prepare


Ciorba macelareasca de porc este o reteta veche, din batrani, care se mai prepara inca in zonele rurale. Iti prezentam reteta originala mai jos:

Ingrediente: Picioare de porc 250 g, urechi de porc 175 g, cozi de porc 125 g, limba de porc 250 g, creier de porc 175 g, morcovi si albitura 125 g, telina 100 g, ceapa 100 g, orez 25 g, patrunjel verde 1 legatura, leustean 1 legatura, bors 1 litru, sare.

Mod de preparare: Picioarele, urechile, cozile si limba se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au dat in fiert, se spumeaza. Ceapa se taie marunt, zarzavatul si telina se taie pestisori si se pun in ciorba. Creierul se curata de pielite, se taie cubulete si se adauga la ciorba, lasandu-se sa mai fiarba 15 minute. Borsul si orezul se pun in ciorba dupa ce au fiert separat.

Citeste mai multe aici.
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hide from Homepage

A murit sub ochii iubitului, în timp ce făcea amor! Gestul bărbatului a șocat întreaga țară!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri