Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare


Puține persoane o cunosc pe Prințesa Anne a Marii Britanii, iar cu atât mai puțin știu cum arăta aceasta în tinerețe și cât de frumoasă era.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Prințesa Anne a Marii Britanii, aspecte pe care nu le știați despre aceasta, dar și cum arăta în tinerețe frumoasa Prințesă Anne.

 

Prințesa Anne a Marii Britanii: date biografice

Prințesa Anne a Marii Britanii, pe numele său întreg, Prințesa Anne Elisabeta Alice Louise a Marii Britanii, este membră a familiei regale britanice și totodată este fiica reginei Elizabeth a II-a. Aceasta s-a născut pe data de 15 august, prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 71 de ani, la Casa Clarence, din Londra.

Prințesa este cunoscută pentru actele sale de caritate, fiind chiar singurul membru al familiei regale care a participat la Jocurile Olimpice  în calitate de sportiv.

Tatăl său este Prințul Filip (duce de Edinburgh), iar mama sa este Regina Elisabeta a II-a. După ce s-a născut și fratele său, Prințul Charles, în anul 1948, bunicul său, regele George al VI-lea a decis să emită un decret regal prin intermediul căruia să se acorde titlul de Alteța Sa Regală pentru orice copil al Ducelui și al Ducesei de Edinburg.

Astfel, această onoare i-a revenit Prințesei Anne a Marii Britanii, primind titlul de „Alteța Sa Regală Prințesa Anne a Marii Britanii”.

cine este Printesa Anne a Marii Britanii in tinerete

Citeste si: Cine este AMNA. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă."

 

Prințesa Anne este a 16-a pe linia de succesiune a Tronului Marii Britanii

Prințesa Anne a Marii Britanii este a 16-a pe linia de succesiune a Tronului Marii Britanii. În același timp, aceasta este cea de a șaptea deținătoare a titlului de „Prințesă Regală”.

În momentul în care Prințesa Anne a Marii Britanii s-a născut, aceasta era a treia în linie, apoi odată ce mama sa a devenit regină, acesta a fost a doua în linie. Acest lucru a avut loc până în momentul în care a venit pe lume fratele său, Prințul Andrew, în anul 1960.

În data de 13 iunie, a anului 1987, Regina Elizabeta a II-a i-a acordat Prințesei Anne a Marii Britanii, titlul de „Prințesă Regală”. Acest titlu se putea acordă doar către fiica cea mai mare a unui suveran, iar ultimul, înainte de Prințesa Anne, a fost acordat către fiica cea mare a regelui George al V-lea, Prințesa Maria, Contesa de Harewood.

familia regala a marii britanii

Citeste si: Cine este Andrei, soțul lui Emily Burghelea. "A plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat. Altfel, eu nu apăream"

 

Cum arăta Prințesa Anne a Marii Britanii în tinerețe

Prințesa Anne a Marii Britanii a câștigat la vârsta de 21 de ani titlul la individual, în cadrul Campionatului European de Echitație. Acest Campionat a avut loc la Burghley, în care Prințesa Anne a fost votată ca fiind personalitatea sportivă a anului 1971, de către BBC.

Aceasta s-a căsătorit pe data de 14 noiembrie, a anului 1973 cu locotenentul din armata Marii Britanii, Mark Phillips, la Catedrala Westminster, din Londra. Cei doi au împreună doi copii, fiul său Peter Phillips, născut pe data de 15 noiembrie 1977 și fiica acestora, Zara Phillips, născută pe data de 15 mai 1981. Însă din păcate, pe data de 23 aprilie 1992, Prințesa Anne a Marii Britanii a divorțat, din cauza faptului că a descoperit infidelitatea din partea soțului său. Acesta ajungând chiar să aibă un alt copil, mai mic cu patru ani față de fiica lor Zara Phillips, deși acesta nu recunoaște existența fiicei lui, ba chiar mai mult, numele acestuia nu apare în certificatul fiicei de naștere.

În prezent, Prințesa Anne a Marii Britanii este căsătorită încă din data de 12 decembrie 1992 cu Sir Timothy Laurence. Acesta era la momentul căsătoriei, comandant în Marina Regală, iar în prezent este viceamiral. Cei doi au avut parte de o ceremonie liniștită și discretă, departe de ochii lumii, în prezența unui număr restrâns de persoane.

Prințesa Anne a Marii Britanii, ajunsă în prezent la vârsta de 71 de ani, sora mai mică a Prințului Charles era de o frumusețe absolut zdrobitoare în copilăria și în tinerețea sa. Aceasta a participat în anul 1976 la Jocurile Olimpice de la Montreal, în calitate de membru al echipei britanice de echitație. Totodată, frumoasa Prințesă Anne a Marii Britanii a condus în perioada 1986-1994, Federația Ecvestră Internațională.

printesa anne a marii britanii wikipedia

Citeste si: Cine este OANA LIS. "Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Amna. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă."

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este Andrei, soțul lui Emily Burghelea. "A plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat. Altfel, eu nu apăream"

Cine este OANA LIS. "Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la...

Cine este Ionuț Rusu. „Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri