Cum accepți viața de femeie singură în funcție de Zodia ta

Cum accepți viața de femeie singură în funcție de Zodia ta
Cum accepți viața de femeie singură în funcție de Zodia ta

Sa fii singur nu este un lucru usor de gestionat pentru multe dintre femei. Atitudinea unei femei singure difera foarte mult si in functie de energia zodiei in care s-a nascut.

Astfel, in timp ce unele femei stiu sa se descurce singure si isi iau viata in propriile maine, pentru altele, viata pe cont propriu, fara compania unui barbat, este un adevarat calvar.

Astrologii ne spun care sunt trasaturile dominante pentru femeile singure ale fiecarei zodii si care este sentimentul lor in fata unei vieti celibatare.

Citeste si: Horoscop COMPLET 2019! Anul acesta este MAGIC pentru trei zodii- previziuni astrale detaliate

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Berbec

Femeile Berbec sunt energice si oprimiste. Puse in fata unui trai solitar, fara compania unui barbat, acestea vor accepta situatia fara prea multe pareri de rau. Isi recunosc valoarea iar stima de sine le ajuta sa faca fata in orice imprejurare. ­Adeseori, femeia berbec asociaza statutul de single cu cel de eroina si isi etaleaza succesele obtinute cu acest statut. De asemenea, femeia berbec nu va accepta niciodata o relatie de compromis, alegand libertatea atunci cand partenerul de viata nu se mai ridica la nivelul asteptarilor sale.

Taur

Femeile Taur sunt familiste convinse si au principul stabilitatii adannc inradacinat. Rationale si ancorate bine in realitate, femeile Taur nu se vor lasa coplesite de dorinta de a avea un partener de viata si vor astepta sa intalneasca partenerul potrivit. Femeia Taur, in general, se casatoreste tarziu si va avea in viata o singura casnicie.

 



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Ploaia îngheațată, dezastru în Capitală și Ilfov. Zeci de copaci căzuți, 50 de mașini avariate. Acces blocat la gura de metrou Stefan cel Mare

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies