Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie. Luna e în tranzit prin Scorpion


Astrologul Urania ne aduce previziunile din Horoscop pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie.


In articol:

În calea nativilor din Taur pot apărea în următoarea perioadă mai multe obstacole care îi împiedică să își finalizeze planurile, în timp ce femeile din Rac vor fi hipersensibile, hiperreactive și lacrimogene.

Gemenii vor avea o predispoziție spre escapadele sentimentale și tendința de a juca teatru în viața reală. Pot apărea probleme de sănătate legate de gripă sau răceală, așa că trebuie să fie foarte atenți în următoarea perioadă. Luna este în tranzit prin semul zodiacal al Scorpionilor, care pot întreprinde acțiuni în instanță pentru recuperarea unor sume de bani.

Horoscop Urania pentru 26 ianuarie – 1 februarie

Urania vine cu previziunile pentru perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2019, pentru toate cele 12 zodii ale Horoscopului. Astrologul oferă sfaturi și anunță ce urmează să se întâmple în viețile nativilor în următoarea perioadă.

Berbec

Berbecii încep cu discuții aprinse și provocări verbale, apoi poate apărea sentimentul trădării, în condițiile în care un proiect care trebuia să le aducă un beneficiu întârzie să se materializeze. Este posibil să se afirme pe plan profesional. „Se va menţine activă, întreaga săptămână, tendinţa spre autoritarism, decizii rapide, implicări active, spirit tranşant. Berbecii vor fi plini de energie, încredere, determinare şi în stare de o mobilizare interioară rapidă.”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri