Cum a reuşit un prezentator de radio să îi salveze viaţa unui bărbat care a sunat în direct şi a spus că a luat o supradoză de droguri VIDEO


Cum a reuşit un prezentator de radio să îi salveze viaţa unui bărbat care a sunat în direct şi a spus că a luat o supradoză de droguri VIDEO

Prezentatorul britanic de radio Iain Lee (45 de ani) a vorbit cu Chris, un tânăr care a sunat în timpul emisiunii, timp de 30 de minute, după ce acesta i-a spus că a luat o supradoză de droguri.


In articol:

Iain Lee a fost sunat, în timpul emisiunii de radio TalkRadio, de un bărbat pe nume Chris care i-a spus că a luat o supradoză şi că este pe moarte.

Prezentatorul l-a salvat pe acesta, după ce a reuşit să îl ţină pe fir o jumătate de oră, timp în care, un echipaj de ambulanţă şi unul de poliţie au ajuns la el, potrivit The Guardian.

În tot acel timp, prezentatorul TalkRadio i-a adresat lui Chris o serie de întrebări, după ce acesta mărturisise că a băut un cocktail cu droguri şi că nu îşi mai doreşte să trăiască.

„Vreau să mor, Iain“, i-a spus tânărul.

Apelantul, ale cărui cuvinte erau incoerente, a spus că a fost diagnosticat cu sindrom de stres post-traumatic, adăugând şi că este pe o stradă, lângă un club de noapte.

Iain Lee, care a vorbit deschis în trecut despre luptele proprii cu gândurile de sinucidere, i-a spus: „Taci din gură, omule, ştiu că vrei să mori, frate, dar te iubesc! Meriţi mai mult de atât şi îţi promit că orice s-ar fi întâmplat se va rezolva. Îţi garantez că există o soluţie. Poate că nu va fi uşor, poate că va fi dureros, dar totul va fi bine! Te iubesc! E posibil să îţi doreşti să mori, dar putem vorbi mâine despre asta“.

Prezentatorul a ştiut ce să-i spună şi cum să se comporte astfel încât Chris i-a dezvăluit în cele din urmă cum este îmbrăcat şi unde este.

În timpul în care prezentatorul vorbea cu Chris, producătoarea Katherine Boyle a contactat autorităţile care au mers să îl ajute.

Au fost şi multe momente încărcate de tensiune, în care Chris nu mai putea să vorbească, iar Iain se temea că a murit.

„Îţi spun ceva, Chris- nu vreau să mori în seara asta. Trebuie să ştiu pe ce stradă eşti. Vreau să treci peste această seară şi să vorbim mâine, atunci când nu o să mai fii sub influenţa drogurilor. Nu vreau să mori în seara asta, pentru că te iubesc. Te iubesc, fratele meu. Te iubesc“, i-a spus bărbatului.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

ECLIPSA din 6 ianuarie aduce mesajul pentru ZODIA TA! Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 5 eclipse din 2019?

Afacerile cu sex din perioada interbelică: orgiile cu muncitoare, „codoşlâcul“ din Petroşani şi celebra Mameluţa, femeia care şi-a transformat casa în bordel

Remediu instant pentru pungile de sub ochi. Face miracole pentru tine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

|| GEMENI || Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Nativii Gemeni pot pierde mulţi bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri