Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii


Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii

Anul 2019 este benefic pentru zodiile de apă şi de foc, este un an de creştere la nivel de conştiinţă şi un an de noi valori şi credinţe, noi reguli şi standarde. Viaţa cea mai tumultuoasă o pot avea Racul, Săgetatorul şi Capricornul, spune astrologul Maria Sârbu.


In articol:

Principalele trăsături pe care le vom primi din energia lui 2019 se referă la hrana emoţională pe care fiecare o va căuta.

Dacă ai aşteptat să îţi umpli golul din suflet sau dacă eşti pătruns de doruri şi regrete, atunci 2019 va fi anul care îţi va aduce răspunsurile.

Sau cel puţin, anul care îţi va da curajul de a merge mai departe.

A accepta şi integra trăirile, sentimentele, emoţiile va fi în mare parte principala stare subtilă în emoţionalul colectiv.

Prioritara este vindecarea unor tipare vechi şi desprinderea de anumite drame sau bagaje emoţionale. Mai mult decât în ultimii ani vom pune accentul pe viaţa sentimentală şi pe sănătatea emoţională, spune astrologul Maria Sârbu.

Berbec

Cele mai importante realizari sunt cele profesionale si cele familiale. Vei face multe de dragul familiei sau îţi vei întemeia o familie sau te vei întoarce la familie. În carieră sunt paşi noi de asumat şi angajamente care ţi se „cer“ de dragul imaginii şi statutului. Vestea bună vine către toamnă când vei vedea mari rezultate şi beneficiile investiţiilor făcute.

Taur

Succesul în acest an vine prin puterea de a te detaşa sau dezrădăcina. Mari reuşite financiare şi tranzacţii impresionante. Fiţi însă atenţi la sănătatea celor dragi şi la frustrările la volan în vară!

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

ECLIPSA din 6 ianuarie aduce mesajul pentru ZODIA TA! Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 5 eclipse din 2019?

A intrat în depresie din cauza Instagramului! Vedeta a fost la un pas de moarte

Afacerile cu sex din perioada interbelică: orgiile cu muncitoare, „codoşlâcul“ din Petroşani şi celebra Mameluţa, femeia care şi-a transformat casa în bordel

Horoscopul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019. Rеlаțііlе, prietenia ѕаu іubіrеа саrе vor înсерe în această реrіоаdă vоr dura mult timp șі ne vоr аduсе multe luсrurі benefice.

„Mă culc cu un coleg de muncă însurat, dar de fapt sunt îndrăgostită de altcineva.” Ce sfat a primit de la psiholog

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală a suferit saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri