Cum a reusit Patrizia Paglieri sa slabeasca 10 kilograme: “E greu. Sa vezi cum caut zilnic in mine cate o scuza ca sa nu ma duc la sala”

Cum a reusit Patrizia Paglieri sa slabeasca 10 kilograme: “E greu. Sa vezi cum caut zilnic in mine cate o scuza ca sa nu ma duc la sala”
Cum a reusit Patrizia Paglieri sa slabeasca 10 kilograme: “E greu. Sa vezi cum caut zilnic in mine cate o scuza ca sa nu ma duc la sala”

Patrizia Paglieri a topit un surplus de 10 kilograme in 2 ani.

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai vestiti chefi din Romania si, totodata, o femeie frumoasa si interesanta, tonica si plina de viata, un exemplu pentru noi. In urma cu trei ani insa, dupa ce a sesizat ca incepuse sa ia in greutate si nu mai reusea sa revina la silueta din trecut, Patrizia Paglieri a luat masuri imediate. Ea si-a schimbat alimentaria si a trecut la dieta, a scos din meniul sau fainoasele si cinele tarzii si s-a apucat de sport si mers la sala.

“Prima chestie pe care am facut-o nu am mai mancat seara. Apoi, nu am mai mancat paine, paste, chestii pe care le stie toata lumea. Dupa aceea am inceput sa folosesc produse italienesti, o marca anume de produse natural 100%, care ajuta metabolismul. Dimineata beau ceva de la aceasta firma cu efect detox, dupa care, cu o ora inainte sa servesc micul dejun iau o pastiluta.

Dimineata mananc omleta, facuta doar din albus, fara galbenus, un fresh de portocale, iaurt si 2-3 cafele. Fructe mananc doar portocale, grapefruit si rodii, imi fac fresh din ele. Mananc salate si totul preparat cat mai simplu, iar dupa ora 18-19 gust doar iaurt si un fruct. Am slabit 10 kilograme in 2 ani. Incet, incet, pentru ca slabitul rapid nu e bun, nu ajuta si face rau la piele”, ne-a declarat Patricia Paglieri.

Pentru un rezultat garantat si o piele frumoasa, vedeta de televiziune a introdus si sportul in noul sau regim de viata. “La sala ajung in medie de 2 ori pe saptamana. Uneori merg de patru ori, alteori de 2 ori, depinde de cata treaba am si cum arata programul meu. Problema mea e alta, mi-e lene sa merg la sala! Mereu mi-e lene.

(rade) Sa vezi cum caut in mine in fiecare zi o scuza ca sa nu ma duc (rade). Dupa ce ma duc si fac efort am o stare foarte buna, dar pana ajung… vai, ce chin! I-am zis instructorului meu: sa nu te superi, dar nu-mi place deloc aici! (rade) Dar, nu am ce sa fac. Daca imi place ciocolata trebuie sa fac sport ca sa ard caloriile. De ciocolata nu ma las, viata fara ea e trista! Daca stau 2-3 zile fara ciocolata ma ia depresia, pe cuvant.
Acasa cumpar multa ciocolata pentru baiatul meu. Bine, el imi spune ca zic ca iau pentru el si le mananc tot eu. Cand mananc mai mult intr-o zi, a doua zi mi-e frica de cantar si il evit”,
spune Patrizia Paglieri amuzata de marturisirile facute. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Patrizia Paglieri da totul din casa! Ne-a spus cum a slabit - dieta ei minune VIDEO EXCLUSIV!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Iuliana Luciu si-a SPERIAT prietenele! Vedeta e aproape piele si os de la o dieta drastica – Afla detalii – Foto!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies