Patrizia Paglieri da totul din casa! Ne-a spus cum a slabit - dieta ei minune VIDEO EXCLUSIV!

Patrizia Paglieri da totul din casa! Ne-a spus cum a slabit - dieta ei minune VIDEO EXCLUSIV!
Patrizia Paglieri da totul din casa! Ne-a spus cum a slabit - dieta ei minune VIDEO EXCLUSIV!

Celebrul chef care intimida toti concurentii unei cunoscute emisiuni de gatit este, in timpul liber, o femeie mereu zambitoare, plina de viata si deschisa. Am intalnit-o pe efervescenta italianca la o expozitie de arta si ne-a marturisit ca in ultima vreme a iesit mai putin pentru ca iarna care tocmai a trecut a inceput sa simta gustul relaxarii...la domiciliu. Mai mult, protagonista noastra ne-a vorbit despre pasiunile ei, dar si despre garderoba surprinzator de modesta.

Reporter: Sunteti pasionata de arta?

P.P.: Nu sunt o mare iubitoare de arta, dar apreciez ce este frumos si mi se pare ca a merge la o expozitie inseamna sa-ti petreci timpul in mod constructiv. Tatal meu este pasionat de arta.

Reporter: Dar ce pasiuni aveti?

P.P.: Una dintre ele si cea mai mare este, bineinteles, bucataria. A doua sunt calatoriile, dar din pacate nu apuc sa calatoresc cat mi-as dori.

Imi mai place sa stau cu prietenii si, fiind zodia taur, o zodie de pamant, majoritatea activitatilor mele preferate sunt legate de casa, de pamant, de arta culinara. Iubesc sa stau la un vin bun, in gradina, cu prietenii. Nu sunt disperata dupa shopping, am patru-cinci rochii negre si asta a fost.

Reporter: Ati slabit considerabil in ultima vreme? Cum ati reusit?

P.P.:

Nu mi se pare ca am slabit asa mult. Am inceput sa merg la sala si m-am mai "uscat". Eu nu pot sa tin dieta. Daca iti pregatesc un eveniment cu zece feluri de mancare, eu trebuie sa gust din fiecare dintre ele, chiar de mai multe ori, sa vad daca mai e nevoie de sare, de piper, de condimente...Cand oamenii se asaza la masa, eu sunt deja satula. Ma simt plina doar din degustare.

Reporter: Sunteti un izvor de energie, dar nu vi se intampla niciodata sa nu aveti chef sa iesiti din casa, sa leneviti, mai pe romaneste?

P.P.: In ultima vreme mi se intampla des sa stau in casa. Am fost energica, dar iarna trecuta a nins mult si nu mi-a venit deloc sa ies din locuinta mea. Am stat acasa aproape o luna si am simtit gustul.

Imi place sa ma odihnesc, sa citesc. Imi pica foarte bine o perioada de relaxare. Daca merg in cluburi, trece timpul repede, ma uit la ceas si vad ca e patru dimineata. Si, deh, ma resimt, ca nu mai am 20 de ani. Am fost acum doua saptamani la club, cu niste prieteni, chiar m-a invitat un domn la dans, dar nu a fost cazul.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Declaratia surprinzatoare a Andreei Mantea! “Nu cred ca voi mai face alt copil”!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen a făcut dezvăluirile mult așteptate: "Amândoi considerăm asta". Când se însoară artistul cu Emma Ștefan

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies