Cum a petrecut Cristina Șișcanu sărbătorile de Paște. „Luăm masa de Paște în mașină. Niște pufuleți, o băutură răcoritoare și cam atât.”

Cum a petrecut Cristina Șișcanu sărbătorile de Paște. „Luăm masa de Paște în mașină. Niște pufuleți, o băutură răcoritoare și cam atât.”
Cum a petrecut Cristina Șișcanu sărbătorile de Paște. „Luăm masa de Paște în mașină. Niște pufuleți, o băutură răcoritoare și cam atât.”

Cristina Șișcanu a povestit unde a plecat în prima zi de Paște.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au dorit să aibă mai multe zile de vacanță, așa că s-au hotărât să plece din țară chiar de Paște. La insistențele soțului ei, Mădălin, prezentatoarea TV și-a făcut bagajul rapid și au pornit să nu prindă aglomerație pe drum, cu toate câteva gustări din benzinărie.  „Luăm masa de Paște în mașină. Niște pufuleți, o băutură răcoritoare și cam atât. A insistat soțul să avem mai multe zile de vacanță.

A pus presiune pe mine cu bagajul, l-am făcut într-un ritm, nici nu știu ce am pus pe acolo.”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Care este motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru masa de Paște

Citește și: Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece vedeta sărbătorile: „O am pe mama, o am pe soacra mea. Noi înțelegem sărbătorile altfel.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite! Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea tatălui său „Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.”

Cu doar câteva zile înainte de sărbători, Cristina Șișcanu a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care a explicat motivul pentru care nu gătește nimic de Paște.

Nu gătesc nimic pentru masa de Paște pentru că o am pe mama, o am pe soacra mea, care sunt aici lângă noi. Fiecare dintre ele s-au împărțit fiecare ce gătește. Nu suntem adepți în a face oale pline de mâncare. Și așa va fi risipă, e inevitabil. Vom avea o masă de Paște mâine și cam asta e tot. Avem deja prea multă mâncare, chiar nu are sens.
Noi înțelegem sărbătorile puțin altfel. Evident că trebuie să ai ceva bun pe masă, dar nu să te agiți, să stai să gătești nopți în șir pentru mesele de sărbători și să stai după aceea 3 zile să mănânci enorm. Nu este stilul nostru de viață așa. Mâncăm puțin, câte un pic din fiecare, gustăm și asta e tot. Dacă mama face câteva feluri de mâncare și mama lui Mădălin face și ea câteva feluri de mâncare, deja masa este plină.
Eu mă ocup cu alte lucruri. Nu stau niciodată degeaba. Sunt mereu activă. Fac lucruri necesare familiei. Petrec foarte mult timp cu copiii, mă ocup de ei.  
Ați văzut ce prețuri mari sunt la alimente? De ce să arunci o groază de bani, de ce să gătești nu știu cât, de ce să te îmbuibi cu nu știu cât și după aceea să îți fie rău? Chiar nu are sens.
Părerea mea.
”, a spus soția lui Mădălin Ionescu.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite! Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea tatălui său „Este așa de greu și cu cât trece timpul este și mai greu.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies